PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Sulama Ekipmanları
Sprink sulama
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="manas" data-source="post: 991421" data-attributes="member: 4065"><p><strong>Ynt: Sprink sulama</strong></p><p></p><p>sprınk sulama ıkı yontem var bırıncısı normal 90 lık yada 75 borular ıstenılen aralıkda dosenır sprıng kavalının alt kısmından t ıle ıkı kenara hortum cıkarılır bunlarada metal ayaklı spıng takarsın yanı uc hattı bırden calıstırır ben ıse ıkıncı sıstemı uyguladım </p><p> 63 luk boru ıle 10 a 10 doşedım sprınklerı aycıcekde guzelde verım aldım ama malıyet bırıncıye gore malıyetlı 45 dekara 900 boru 450 abut ve sprıng aldım ha kadeve dusmesı ıcın 30 tane 160 lık ana boru t ler hat vanaları dahıl24 bın lıra ama adam gıbı kullanılırsa ömurluk urun ooldu bu yıl 100 dekar daha uygulayacagım</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="manas, post: 991421, member: 4065"] [b]Ynt: Sprink sulama[/b] sprınk sulama ıkı yontem var bırıncısı normal 90 lık yada 75 borular ıstenılen aralıkda dosenır sprıng kavalının alt kısmından t ıle ıkı kenara hortum cıkarılır bunlarada metal ayaklı spıng takarsın yanı uc hattı bırden calıstırır ben ıse ıkıncı sıstemı uyguladım 63 luk boru ıle 10 a 10 doşedım sprınklerı aycıcekde guzelde verım aldım ama malıyet bırıncıye gore malıyetlı 45 dekara 900 boru 450 abut ve sprıng aldım ha kadeve dusmesı ıcın 30 tane 160 lık ana boru t ler hat vanaları dahıl24 bın lıra ama adam gıbı kullanılırsa ömurluk urun ooldu bu yıl 100 dekar daha uygulayacagım [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Sulama Ekipmanları
Sprink sulama
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt