sss

slm arkadaşlar ls 2009 indirdim fakat key geçersiz ne olur yardımcı olun banada bende ıynayayım ya ilgilenmeniz ümidiyle denizliden saygılar şimdiden teşekkürler

Ynt: sss

kardeş daha yeniyiz bu yollarda yeni yeni öğreniyoz konu açmasını tanışıp kaynaşıp öğrenecez sizlerden bişiler benim tek derdim key varmı diye soruyorum şimdiden teşekkür

berdus link=topic=22986.msg188884#msg188884 date=1245447836' Alıntı:
kardeş daha yeniyiz bu yollarda yeni yeni öğreniyoz konu açmasını tanışıp kaynaşıp öğrenecez sizlerden bişiler benim tek derdim key varmı diye soruyorum şimdiden teşekkür
sitede keyler vardı araştır istersen

araştırdım kardeş ama şu ingilizce olan link varya 2 tane part veriyo onu indirdim ama keyi kabul etmiyo 5 partlık olan keyi yazdığımda onay butonu hiç yanmıyo bile onu soruyorum yani başka key varmı diye 2008 olanı oynadım ama bu daha güzel galiba oynamak istedik ama nerde ya key olmuyo