Steyr 6'lı pullukla...

Meriç ' in denemeleri. :) 6 ' lı a 10 numara pulluk...

[youtube=425,350]http://www.youtube.com/watch?v=f5HI3IO79aY[/youtube]

K

kuyucakli_26

: Steyr 6'lı pullukla...

[glow=red,2,300][tt]GÜZEL MUSTAFA....PAYLAŞIM İÇİN SAĞOL..[/tt][/glow]

Steyr güzel çekmiş Maşallah tarla biraz çamur herhalde zorlandığı belli ama yinede güzel Paylaşımın için TŞK abi Güzel PAylaşım, :)

arkadaslar pulluk 10 numara ama yınede 6lı ıyı kaldırmıs o hıdrolık keceden falan kacırmassa ıyıdır gercı onun acısı sonra belle olur bsakların hıdrolıkı benım hıc hosuma gıtmıo yaww 88model 55-46nın hıdrolıgı ıle aynı kumanda kolunu koymus adamlar

Hehee benim Steyr.. ok*0*-.Valla kaldırmasına bile şaşırdım... oyn-*-saw Daha öncede 40 lı Aysanları takmıştım onuda kaldırmıştı... muhaa*-*- tlv-*-s

@balıkesir_susurluk:Bu traktör benim... Steyr 8073...Bu pulluk ona büyük ama biz o pulluğun aynısının 4 ' lüsünü tarlada Steyr ' la kullandık..Rahat çekiyordu ok*0*-

Ynt: Steyr 6'lı pullukla...

valla yazılanlara inanamadım.arkadaşlar steyr olsun başak olsun varmı daha kuvvetli hidrolik kolları olan akranlarında. bu motorlar ya kaldırır ya kaldırır.hiç kaldıramaz sa kafayı gökyüzüne diker.