steyr büyük 9 lu çekiyor

Ynt: steyr büyük 9 lu çekiyor

takviye 1-2 de o güçteki her motor çeker hem tam salmıyoda zaten ama yinede iyi video olmuş saol motoru bu kadar zorlamaya ne gerek varki

kardeş 1 motor zorlanmıo takviye 1 2 dde değil 3 ve 4 te gidio o 9 luların patikleri tam batıo e bazı yerde de azıcık olsakaldırcan 70-56 onun küçüğünü çekemedi sen edirnenin neresindesin ben keşan beykent fen lisesindede okuom

arkadaş 54 c onu çeker çeker de kumda çeker 240 da 5li pulluk çekiodu sn neden bahsdiyon videoyu ii izle sen tam izle steyr kaldırdığı zaman gör bakalım o büyük 7 liden bozma 9lu

doganbey1 link=topic=5461.msg56572#msg56572 date=1215849519' Alıntı:
kardeş 1 motor zorlanmıo takviye 1 2 dde değil 3 ve 4 te gidio o 9 luların patikleri tam batıo e bazı yerde de azıcık olsakaldırcan 70-56 onun küçüğünü çekemedi sen edirnenin neresindesin ben keşan beykent fen lisesindede okuom
bn edirne merkezdenim sen nerdensin??steyr bu videoda 2 kat mazot yakmıştır yaw:D

adam akıllı walla sabaha karşı iş yapıo,hem motor hararet yapmaz,hemde serinde rahat iş yapılır.ben bizim yerleri sürerlken öle yapıom.