Steyr kullananlar toplanın

Steyr 8053 koltuğun sağ tarafındaki kısa kol ne işe yarar ? Nasıl kullanılır ?
Birde sol tarafta el freni gibi olan şey nedir nasıl kullanılır?

8053 te hiç dikkat etmedim lakin, sol tarafta el frenine benzeyen kol kuyruk mili el debriyajı olması lazım, sağ taraftaki kısa kol ise kuyruk mili devir seçenek koluydu yanlış hatırlamıyorsam.

Fotoğraf atarsanız daha güzel olur aslında.

Kuyruk milini devreye sokup çıkarmak için el debriyajı kullanılır, el debriyajını çekip kuyruk mili devir seçenek kolundan istediğiniz deviri yada boş deviri seçebilirsiniz, aynı vites kolu gibi, ayak yerine el debriyajı var sadece kuyruk mili kullanırken.

ayrı olarak soldaki el freni gibi olan şey kuyruk mili debriyajı onu yukarı çekersiniz sonra sağdaki koldan kuyruk miline takarsınız sonra o çektiğiniz kolu salarsınız kuyruk mili çalışır

8053 te hiç dikkat etmedim lakin, sol tarafta el frenine benzeyen kol kuyruk mili el debriyajı olması lazım, sağ taraftaki kısa kol ise kuyruk mili devir seçenek koluydu yanlış hatırlamıyorsam.

Fotoğraf atarsanız daha güzel olur aslında.

Kuyruk milini devreye sokup çıkarmak için el debriyajı kullanılır, el debriyajını çekip kuyruk mili devir seçenek kolundan istediğiniz deviri yada boş deviri seçebilirsiniz, aynı vites kolu gibi, ayak yerine el debriyajı var sadece kuyruk mili kullanırken.
Çekiyorum ama hiç bir işe yaradığı yok