steyr yolda ve tarlada

Ynt: steyr yolda ve tarlada

Herşey tamam da 70 km. bayaa bi fazla,acaba dişli falan değiştirilse de bukadar hız yaparmı? :S

Levent abi landini 8860 lara takıldığını duydum yol vitesi die ama 70 te çok be abi. yıllardır kullandık bu makinayı

Arkadaşlar dogan abi güzel bir oyuna geldiniz tüm videolarda adam hafif bir oynama yaparak hızlandırmış. Kamerayı tutma şekline bakın ufak ufak hızlı hızlı sarsıntılar var ;)

DqN 58 link=topic=43019.msg394647#msg394647 date=1304602750' Alıntı:
Arkadaşlar dogan abi güzel bir oyuna geldiniz tüm videolarda adam hafif bir oynama yaparak hızlandırmış. Kamerayı tutma şekline bakın ufak ufak hızlı hızlı sarsıntılar var ;)

Herhalde öyledir, okadar sürat yaptıktan sonra, traktördeki şanzuman dişlilerine zarar vermesi gerek bils-*-

Bende onu diyorum zaten Muhammet. Yıllarca bu makinayı kullananlar olarak böyle bir şey ne duyduk ne gördük. Ha atarsn arkana 7-8 ton yük salarsın bayır aşağı o zman 100 de yaparsın ama :D :D

70 km yapmıştır olur mu yahu sizde neden inanmıyosunuz :)
Az daha zorlasa 5e atıp devir saatinide döndürüp 100 km / h yapar
Adam amacına ulaşmış işte kendini konuşturmuş 70 km yapamsada yaptım diye bizi konuşturuyor.
Herseyi geç o nasıl mibzerle tarla ekmek ben anlamadım kaç cm ye kaç tane tohum düşüyor ki 5 m 1 adet mi ? ;D
Adam resmen hızlarndırmiş video yu :) mazot pompam full açık gaz pedalının dibine kadar değil
ayaklığın içine kadar sokuyorum gaz pedalını parmak ucumla 70 km/h yapmadı.
50 km/h yaptığım söylenmekte o kadar basmaya :)

DqN 58 link=topic=43019.msg403140#msg403140 date=1305812702' Alıntı:
Abi sen yine az ceza almışsındır ben 160 ile yakalandım peder cezayı görmesin

Dikkat etmek lazım kardeşim, bu traktörlerin hızlarını sınırlandırmak şart...