Hayırlı olsun öncelikle içine baştan 2 3 kova su atın çekmeye başlar sonraSa arkadaşlar herkese kolay gelsin bu sene 1000 lt öntar holder aldık bunlarda su çektirme olayı nasıl oluyor daha önce hiç su cektirmedik şimdiden teşekkürler
Teşekkürler peki karıştırıcı açık konumda mı olması gerekiyorHayırlı olsun öncelikle içine baştan 2 3 kova su atın çekmeye başlar sonra
Yardımcı olduğunuz için teşekkürlerEvet ama ilacı sonra içine at yoksa köpük yapar
su çekme hortumu verdiler mi yanında sari bir hortum 4 5 metre uzunluğunda, eger o varsa bir ucunu ustteki siyah hava kapağı var oraya takiyosunuz karistirma musluğunu aciyosunuz icindede 2 3 kova su varsa çekertabancalı 400 lt holder var. kendimiz hortum atıp dolduruyoruz. kendi su çeker mi çekmesi için ne yapmam lazım?
sarı hortum aldım su çekiyordum ancak en son arktan su çektim tabi ne varsa çekti. daha sonra çekmez oldu. karıştırıcıdan su çekmesi gerekirken suyu oradan geri atıyor sanırım biryerler tıkantı ne yapabilirmsu çekme hortumu verdiler mi yanında sari bir hortum 4 5 metre uzunluğunda, eger o varsa bir ucunu ustteki siyah hava kapağı var oraya takiyosunuz karistirma musluğunu aciyosunuz icindede 2 3 kova su varsa çeker
acil yardımsarı hortum aldım su çekiyordum ancak en son arktan su çektim tabi ne varsa çekti. daha sonra çekmez oldu. karıştırıcıdan su çekmesi gerekirken suyu oradan geri atıyor sanırım biryerler tıkantı ne yapabilirm
Bu konuda pek bir teknik bilgim yok yeni başlık acip sorarsaniz daha hizli cevap alırsınızacil yardım
acil yardım