Su Makine Ne Ise Yariyor Bi Turlu Anlayamadim

P1110253DesktopResolutie.jpg

P1110259DesktopResolutie.jpg

P1110264DesktopResolutie.jpg

P1110269DesktopResolutie.jpg

Ynt: Su Makine Ne Ise Yariyor Bi Turlu Anlayamadim

sıvı ayvan artıkl arını insan artıklarını bununla atıolar

yazın bunun disksiz halini görmüştüm.tosun tarım adında bi firma 5 tonluk bi tank yapmış bunun küçüğü,fakat onda goble diski gibi disk yoq...bunun içine hayvan idrarı ve gübresi karıştırıomuş yetkili öyle anlatmıştı....ve tarlaya dağıtıomuş...vidanjör hesabı...

hayır kardasım o makınenın ne işe yaradıgını bilmiyorsanız sız çıfçı degılsınız o zaman bunu soran adam dogru soyluyor o tarlaya zibil atiyor yani gübreliyor ve arkadan karıştırıyor

okan01 link=topic=7204.msg84597#msg84597 date=1223917456' Alıntı:
hayır kardasım o makınenın ne işe yaradıgını bilmiyorsanız sız çıfçı degılsınız o zaman bunu soran adam dogru soyluyor o tarlaya zibil atiyor yani gübreliyor ve arkadan karıştırıyo
hani bu makinadan türkiye de bir sürü var ya o yüzden bulduklu ayıp sana nasıl bilmezsin bu makinayı:)) sen baya biliyon okan 01 efferin sana sen çiftçisin maşallah sana +rep, )))