PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Sulama Ekipmanları
Su motoru önerisi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ali kuzu" data-source="post: 654306" data-attributes="member: 14608"><p><strong>Ynt: Su motoru önerisi</strong></p><p></p><p>arkadaşım sonuç olarak sulanacak yerin nede olsa az deil benzinli bir motorla yapılacak bir iş deil maliyet artar bulunduğun bölgende pancar veya lombardini motor varsa 500-1000 tl arası al bir tane 2,el kur sulucağın tarlana deposunu iptal et doldur bir bidon mazotu tabi çalma alışkanlığı olan yoksa gece gündüz çalışır bende elektrik olmayan tarlalarda kullanıyorum mısırın ilk sularında 1 hafta gece gündüz çalıştırıyorum sıkıntı olmaz yani işini çok rahat görür...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ali kuzu, post: 654306, member: 14608"] [b]Ynt: Su motoru önerisi[/b] arkadaşım sonuç olarak sulanacak yerin nede olsa az deil benzinli bir motorla yapılacak bir iş deil maliyet artar bulunduğun bölgende pancar veya lombardini motor varsa 500-1000 tl arası al bir tane 2,el kur sulucağın tarlana deposunu iptal et doldur bir bidon mazotu tabi çalma alışkanlığı olan yoksa gece gündüz çalışır bende elektrik olmayan tarlalarda kullanıyorum mısırın ilk sularında 1 hafta gece gündüz çalıştırıyorum sıkıntı olmaz yani işini çok rahat görür... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Sulama Ekipmanları
Su motoru önerisi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt