subap (sibop) ayarı

Ynt: subap (sibop) ayarı

Subapların olması gereken sente ayarları vardır elinde o ayarı olçmek için elinizde sentil olması lazım onunla olçup ona gore supap ayarı yapılır.

benim fordun motoru yeni fakat boşiken asfalta yamada 4 le 20 gazla bayılıyor gazı geç yiyor yakıtta biraz fazla sibop ayarının sıkı olduğudan şüpheleniyorum sökmeden nasıl anlarım

serdar_37 link=topic=77942.msg922331#msg922331 date=1411845748' Alıntı:
benim fordun motoru yeni fakat boşiken asfalta yamada 4 le 20 gazla bayılıyor gazı geç yiyor yakıtta biraz fazla sibop ayarının sıkı olduğudan şüpheleniyorum sökmeden nasıl anlarım
Pompadada sorun olabilir ,pompa motora düzenli yakıt göndermez ve motorun bayılmasına neden olabilir.

pompayıda yeni yaptırdık eleman falan değişti fakat baya uğraştırdı 3- 4 kere sökülüp takıldı Ayrıca mazot pompasının sağ tarafında 15-10-5-0-5-10-15 gibi ayar rakamları var bunlar ne işe yarıyor