PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Sulama Ekipmanları
Sulama tabancası tercihi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ORION" data-source="post: 1177904" data-attributes="member: 53747"><p>Ben mısır sulaması için şanzımanlı kullandım bir dönem (sürekli kullanamadık biz sebebini aşağıda yazağım )</p><p>1 ileri ve geri hareket sağlayabilirsin </p><p>2 tabancanın çalışacağı açıyı isteğin kadar açıp daralta bilirsin.</p><p>3 su dağıtma parçası var onu istediğin şekilde ayarlayabilirsin</p><p>4 Farklı tabanca uçları veriyorlar değiştirdiğinde istediğin kalınlıkta ve tazyikte su elde edebilirsin </p><p>vurmalı tip olanını hiç kullanmadım kıyaslama yapamayacağım </p><p></p><p>Eğer suyun tek pompada 100 tabanca veya üzeri ise tavsiye etmeyeceğim-- ancak 30-40 tabanca civarı ise işinizi görür </p><p></p><p>Bizim pompalarda o tabancayı tek başına çalıştıracak kadar basıncı düşüremiyorduk o sebeple bize angarya oldu.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ORION, post: 1177904, member: 53747"] Ben mısır sulaması için şanzımanlı kullandım bir dönem (sürekli kullanamadık biz sebebini aşağıda yazağım ) 1 ileri ve geri hareket sağlayabilirsin 2 tabancanın çalışacağı açıyı isteğin kadar açıp daralta bilirsin. 3 su dağıtma parçası var onu istediğin şekilde ayarlayabilirsin 4 Farklı tabanca uçları veriyorlar değiştirdiğinde istediğin kalınlıkta ve tazyikte su elde edebilirsin vurmalı tip olanını hiç kullanmadım kıyaslama yapamayacağım Eğer suyun tek pompada 100 tabanca veya üzeri ise tavsiye etmeyeceğim-- ancak 30-40 tabanca civarı ise işinizi görür Bizim pompalarda o tabancayı tek başına çalıştıracak kadar basıncı düşüremiyorduk o sebeple bize angarya oldu. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Sulama Ekipmanları
Sulama tabancası tercihi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt