PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Sulama Ekipmanları
Sulama tabancası tercihi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="sahin5440" data-source="post: 1179039" data-attributes="member: 76798"><p>Ben yüzüak jet 40 kullanıyorum. Mini gezgin makinem var iki tane hem yoncanın hem mısırın sulamasını bu makinlerle gerçekleştiriyorum. Jet 40 bence suyu çok iyi dağıtıyo biraz kırdırmayı açıyorum yoncada suyu sis bulutu gibi üzerine seriyo mısırda zaten problem yok şimdilik memnunuz. Takılma problemine gelince kul yapısı benim tabancanın biri takılı kaldı 2 kez birinde benim hatam pimi tutan zincir katlanmış diğerini bende anlamadım sağa giderken başladı bi sağ bi sol yapmaya aynı tabanca bakalım bakıma göndericem. Diğer tabancada şimdiye kadar hiç bi sorun yaşamadık ikiside aynı saatte çalışıyo aynı suya bağlı herşeyi aynı yani biri takılma yaptı diğeri bi sorun yapmadı. Önümüzdeki sezon da inşallah olmaz bir sorun bölgemizde rüzgar geceleri olmuyo geenlde gece suluyorum akşamdan kuruyom gece bi kaç kez gidiyorum öyle bakmaya o kadar sabaha kadar suluyo sorunsuz</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sahin5440, post: 1179039, member: 76798"] Ben yüzüak jet 40 kullanıyorum. Mini gezgin makinem var iki tane hem yoncanın hem mısırın sulamasını bu makinlerle gerçekleştiriyorum. Jet 40 bence suyu çok iyi dağıtıyo biraz kırdırmayı açıyorum yoncada suyu sis bulutu gibi üzerine seriyo mısırda zaten problem yok şimdilik memnunuz. Takılma problemine gelince kul yapısı benim tabancanın biri takılı kaldı 2 kez birinde benim hatam pimi tutan zincir katlanmış diğerini bende anlamadım sağa giderken başladı bi sağ bi sol yapmaya aynı tabanca bakalım bakıma göndericem. Diğer tabancada şimdiye kadar hiç bi sorun yaşamadık ikiside aynı saatte çalışıyo aynı suya bağlı herşeyi aynı yani biri takılma yaptı diğeri bi sorun yapmadı. Önümüzdeki sezon da inşallah olmaz bir sorun bölgemizde rüzgar geceleri olmuyo geenlde gece suluyorum akşamdan kuruyom gece bi kaç kez gidiyorum öyle bakmaya o kadar sabaha kadar suluyo sorunsuz [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Sulama Ekipmanları
Sulama tabancası tercihi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt