PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Sulama Ekipmanları
Sulama trafosu için sorum olacak
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="okkangal" data-source="post: 1075399" data-attributes="member: 470"><p>En başta tabi ki trafonun sahibi kullanmanıza müsade etmezse kullanamazsınız. Bunun yanı sıra,trafonun büyüklüğüne göre belki aynı anda da çalışamayabilirsiniz. Öreneğin 55 Kw lık iki motorun sağlıklı şekilde çalışması için trafonun en az 150Kw olması lazım. Kendi trafonuz değilse bu trafo, siz panonuza bir tane süzme saat takarak kullandığınız elektriği ölçersiniz. Abonelik trafo sahibinindir. Trafodan sizin panonuza getireceğiniz kabloda önemli. Mesafe arttıkça fiyat katlaya katlaya artıyor. Örneğin ben bu yıl 130mt kabloyu 13000 TL ye aldım. Aynı mesafede aliminyum kablo 2700 TL idi. Ama bakır en sağlıklısı.Diğerinde ısınma oluyor. Tabi ki kabloyu kısa tutup ana boruyu uzun tutmak daha hesaplı oluyor. Eğer ben kendi trafomu alıcam dersen o iş pahalı ve zahmetli . Altmış dekar için tek başına girilecek iş değil. Bir kaç kişi birlikte bir sistem kurmak en mantıklısı ...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="okkangal, post: 1075399, member: 470"] En başta tabi ki trafonun sahibi kullanmanıza müsade etmezse kullanamazsınız. Bunun yanı sıra,trafonun büyüklüğüne göre belki aynı anda da çalışamayabilirsiniz. Öreneğin 55 Kw lık iki motorun sağlıklı şekilde çalışması için trafonun en az 150Kw olması lazım. Kendi trafonuz değilse bu trafo, siz panonuza bir tane süzme saat takarak kullandığınız elektriği ölçersiniz. Abonelik trafo sahibinindir. Trafodan sizin panonuza getireceğiniz kabloda önemli. Mesafe arttıkça fiyat katlaya katlaya artıyor. Örneğin ben bu yıl 130mt kabloyu 13000 TL ye aldım. Aynı mesafede aliminyum kablo 2700 TL idi. Ama bakır en sağlıklısı.Diğerinde ısınma oluyor. Tabi ki kabloyu kısa tutup ana boruyu uzun tutmak daha hesaplı oluyor. Eğer ben kendi trafomu alıcam dersen o iş pahalı ve zahmetli . Altmış dekar için tek başına girilecek iş değil. Bir kaç kişi birlikte bir sistem kurmak en mantıklısı ... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Sulama Ekipmanları
Sulama trafosu için sorum olacak
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt