PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Süne lastigi satan yada uygun biryer bilen varmi trakyada?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ddtmywy" data-source="post: 1100564" data-attributes="member: 32483"><p>Ayrıntılı bir bilgim yok o konuda ancak , traktör marka model yıl bilgilerine göre fabrikaların önerdiği ölçülere ulaşmak gerekir. Daha önce bu konu ile ilgili forumda bir başlık olduğunu hatırlıyorum. Traktörün ağırlığı şanziman in tolerans edebileceği çap oranları, arkadaki ekipmanın azami yük miktarı jantin göbeğindeki bijon sayısı gibi çok parametre var.yeni traktörler de katalog bilgisi olarak en uygun dar lastik bilgisi mevcut.eski modeller için ise sadece çap oranı hesabı eksik kalacağı için lastikçilerle görüşmek faydalı olacaktır.keza ben öyle yaptım 92 model ford 7740 traktore 1200kg lik gubre makinesi kullandığım için lastik üst basınç değerlerinde hava basıyorum sorun yaşamıyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ddtmywy, post: 1100564, member: 32483"] Ayrıntılı bir bilgim yok o konuda ancak , traktör marka model yıl bilgilerine göre fabrikaların önerdiği ölçülere ulaşmak gerekir. Daha önce bu konu ile ilgili forumda bir başlık olduğunu hatırlıyorum. Traktörün ağırlığı şanziman in tolerans edebileceği çap oranları, arkadaki ekipmanın azami yük miktarı jantin göbeğindeki bijon sayısı gibi çok parametre var.yeni traktörler de katalog bilgisi olarak en uygun dar lastik bilgisi mevcut.eski modeller için ise sadece çap oranı hesabı eksik kalacağı için lastikçilerle görüşmek faydalı olacaktır.keza ben öyle yaptım 92 model ford 7740 traktore 1200kg lik gubre makinesi kullandığım için lastik üst basınç değerlerinde hava basıyorum sorun yaşamıyorum. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Süne lastigi satan yada uygun biryer bilen varmi trakyada?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt