PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Suni tohumlama payet okuma
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="wallace1903" data-source="post: 1470169" data-attributes="member: 99543"><p>Herkese hayırlı bayramlar. Hem kurban bayramı olması Hem merak etmem hemde forumda yeterince hayvan konusunda başlık yeterince açılmaması sebebiyle sizlere bir soru yöneltmek istiyorum. </p><p>Suni tohumlama yöntemi ile hayvanlarımızı tohumluyoruz, seçtiğimiz boğalar genel itibari ile buzağısını gördüğümüz boğalar ama önemli olan pesigrisinde yazan verileri okumak. Yazılar tamamen yabancı olması sebebiyle faydalanamıyoruz. Bi yerde de veteriner hekimin insafına kalıyor bazı şeyler elinde kalmış eski tohumları da tabiri caizse kitliyorlar iyi diye. Bu hayvanların kolay doğum değerlerinden tutun süt artış verilerine meme durumuna sağlık puanlarına vs nasıl bakabiliriz varmı Bi sitesi türkçe olarak ? Benim en merak ettiğim şey boğanın baskınlığı bu boğa ne kadar baskın hangi değer baskınlığını gösteriyor bu konularda bilgisi olanlar paylaşırlarsa mutlu olurum. Bunlar hasır altı konular gibi gelebilir bazılarınıza ama ilerlemek için bunları bilmek şart.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="wallace1903, post: 1470169, member: 99543"] Herkese hayırlı bayramlar. Hem kurban bayramı olması Hem merak etmem hemde forumda yeterince hayvan konusunda başlık yeterince açılmaması sebebiyle sizlere bir soru yöneltmek istiyorum. Suni tohumlama yöntemi ile hayvanlarımızı tohumluyoruz, seçtiğimiz boğalar genel itibari ile buzağısını gördüğümüz boğalar ama önemli olan pesigrisinde yazan verileri okumak. Yazılar tamamen yabancı olması sebebiyle faydalanamıyoruz. Bi yerde de veteriner hekimin insafına kalıyor bazı şeyler elinde kalmış eski tohumları da tabiri caizse kitliyorlar iyi diye. Bu hayvanların kolay doğum değerlerinden tutun süt artış verilerine meme durumuna sağlık puanlarına vs nasıl bakabiliriz varmı Bi sitesi türkçe olarak ? Benim en merak ettiğim şey boğanın baskınlığı bu boğa ne kadar baskın hangi değer baskınlığını gösteriyor bu konularda bilgisi olanlar paylaşırlarsa mutlu olurum. Bunlar hasır altı konular gibi gelebilir bazılarınıza ama ilerlemek için bunları bilmek şart. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Suni tohumlama payet okuma
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt