PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Biçim-Hasat Ekipmanları
Sürüm 330cm Helikopter Tırmık
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Akifİnanç68" data-source="post: 1376784" data-attributes="member: 77558"><p><strong>3 sıra toplamak istersek ne yapacağız?</strong></p><p></p><p>3 sıra ve 4 sıra toplarken yöntem basit. Sürekli bir git- bir gel yapacağız. Normalde kara düzen düşünürsek makine 3 sırayı tek gidişte birleştiriyor ama alttaki hiç hareket etmediği için balya makinası bu şekilde zor alıyor. Yani 3'ünü birleştirsek bile illa altında oynatmak zorundayız. 3 sıra için 1 gel - 1 git yapıyoruz. Yani her gidiş için mantıken 1,5 sıra düşüyor. Ama 4 sıra toplarken her gitme için 2 düştüğü için hız olarak 4 çok daha avantajlı. Ama konuyu dağıtmadan önce bir 3 nasıl toplanır onu açıklayalım:</p><p></p><p>İlk başlanılan sıra her zaman 4 olmak zorunda olduğu için en kenardakini bu şekilde yapıyoruz ama ondan sonrakiler 3 olacak.</p><p>[ATTACH=full]55793[/ATTACH]</p><p></p><p>Artık 3 sıra toplamak için odaklanıyoruz.</p><p>[ATTACH=full]55794[/ATTACH]</p><p>Topladığımız 3 sıralı namluya 4.ye eklemeyerek , sağ tarafımıza alıyoruz. Hepsi bu. Bu şekilde tarlanın sağından başlayıp, tarlayı bitiriyoruz.</p><p>[ATTACH=full]55795[/ATTACH]</p><p>Başa gelince de bu şekilde oluyor.</p><p>[ATTACH=full]55796[/ATTACH]</p><p></p><p></p><p><strong>4 nasıl toplanır ona bakalım:</strong></p><p></p><p>Aynı şekilde tekrar en sağdan başlıyoruz ve 1 sırayı dörtlüyoruz. Ama 3'den farklı olarak her namluyu 4'lüyoruz. Benim en kolayıma gelen yöntem bu. 2 sıra yapmak bana zor geliyor. 3 zaten en yavaş olanı. </p><p></p><p>[ATTACH=full]55797[/ATTACH]</p><p></p><p>[ATTACH=full]55798[/ATTACH]</p><p></p><p>[ATTACH=full]55803[/ATTACH]</p><p></p><p>[ATTACH=full]55800[/ATTACH]</p><p></p><p>Bu şekilde hep 4, 4 topluyoruz.</p><p>[ATTACH=full]55801[/ATTACH]</p><p></p><p>10 fotoğraf sınırını aştığım için yeni mesaja geçiyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Akifİnanç68, post: 1376784, member: 77558"] [B]3 sıra toplamak istersek ne yapacağız?[/B] 3 sıra ve 4 sıra toplarken yöntem basit. Sürekli bir git- bir gel yapacağız. Normalde kara düzen düşünürsek makine 3 sırayı tek gidişte birleştiriyor ama alttaki hiç hareket etmediği için balya makinası bu şekilde zor alıyor. Yani 3'ünü birleştirsek bile illa altında oynatmak zorundayız. 3 sıra için 1 gel - 1 git yapıyoruz. Yani her gidiş için mantıken 1,5 sıra düşüyor. Ama 4 sıra toplarken her gitme için 2 düştüğü için hız olarak 4 çok daha avantajlı. Ama konuyu dağıtmadan önce bir 3 nasıl toplanır onu açıklayalım: İlk başlanılan sıra her zaman 4 olmak zorunda olduğu için en kenardakini bu şekilde yapıyoruz ama ondan sonrakiler 3 olacak. [ATTACH type="full" alt="Adsız - Kopya (7) - Kopya - Kopya - Kopya.png"]55793[/ATTACH] Artık 3 sıra toplamak için odaklanıyoruz. [ATTACH type="full" alt="Adsız - Kopya (5) - Kopya - Kopya - Kopya - Kopya.png"]55794[/ATTACH] Topladığımız 3 sıralı namluya 4.ye eklemeyerek , sağ tarafımıza alıyoruz. Hepsi bu. Bu şekilde tarlanın sağından başlayıp, tarlayı bitiriyoruz. [ATTACH type="full" alt="Adsız - Kopya (7) - Kopya - Kopya - Kopya - Kopya.png"]55795[/ATTACH] Başa gelince de bu şekilde oluyor. [ATTACH type="full" alt="Adsız - Kopya (5).png"]55796[/ATTACH] [B]4 nasıl toplanır ona bakalım:[/B] Aynı şekilde tekrar en sağdan başlıyoruz ve 1 sırayı dörtlüyoruz. Ama 3'den farklı olarak her namluyu 4'lüyoruz. Benim en kolayıma gelen yöntem bu. 2 sıra yapmak bana zor geliyor. 3 zaten en yavaş olanı. [ATTACH type="full" alt="Adsız - Kopya (5) - Kopya.png"]55797[/ATTACH] [ATTACH type="full" alt="Adsız - Kopya (5) - Kopya - Kopya.png"]55798[/ATTACH] [ATTACH type="full" width="905px" alt="Adsız - Kopya (5) - Kopya - Kopya - Kopya.png"]55803[/ATTACH] [ATTACH type="full" alt="Adsız - Kopya (6) - Kopya - Kopya - Kopya.png"]55800[/ATTACH] Bu şekilde hep 4, 4 topluyoruz. [ATTACH type="full" alt="Adsız - Kopya (6) - Kopya - Kopya - Kopya - Kopya.png"]55801[/ATTACH] 10 fotoğraf sınırını aştığım için yeni mesaja geçiyorum. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Biçim-Hasat Ekipmanları
Sürüm 330cm Helikopter Tırmık
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt