PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Süt hayvancılığı için yardım
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ismail_17" data-source="post: 1331916" data-attributes="member: 25443"><p>Süt inekciligi hayvancılığın en iyi imkan ve tecrübe isteyen şeklidir</p><p>İmkan nedir</p><p>Toprak iklim bölge mekan kişinin imkani dır</p><p>Toprak var 100kg tane verimi yapar toprak var 1000 kg verim yapar ayni işçilik ve maliyet ile</p><p>İklimde böyle yağış miktarı güneş soğuk sıcak uygun olmalı</p><p>Bölge ulaşmı kolay alım satim kolay olmalı</p><p>Tersi olursa her yönden zor</p><p>En başta başlamadan bunlara dikkat etmek gerek</p><p>Yoksa her bölgenin şartlarina uygun hayvancilik şekli vardır bu seçilmeli</p><p>Uygun hayvancilik şekli seçilirse doğal imkanlar en büyük yardımcı</p><p>Allah kolaylık versin herkese</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ismail_17, post: 1331916, member: 25443"] Süt inekciligi hayvancılığın en iyi imkan ve tecrübe isteyen şeklidir İmkan nedir Toprak iklim bölge mekan kişinin imkani dır Toprak var 100kg tane verimi yapar toprak var 1000 kg verim yapar ayni işçilik ve maliyet ile İklimde böyle yağış miktarı güneş soğuk sıcak uygun olmalı Bölge ulaşmı kolay alım satim kolay olmalı Tersi olursa her yönden zor En başta başlamadan bunlara dikkat etmek gerek Yoksa her bölgenin şartlarina uygun hayvancilik şekli vardır bu seçilmeli Uygun hayvancilik şekli seçilirse doğal imkanlar en büyük yardımcı Allah kolaylık versin herkese [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Süt hayvancılığı için yardım
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt