PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
SÜTIRKI İNEK SÜRÜSÜNDE KAZANÇ
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="soner2222" data-source="post: 1392106" data-attributes="member: 83988"><p>Merhaba herkese. Tek tek alıntılamak istemedim ama bir kaç naçizane yorumum var benim de. Hayvancılığı tüccarlıkla falan karıştırmak ne demek anlamadım gerçekten. Bugünün dünyasında bir iş para kazanmak için diğeri amme hizmeti olarak mı yapılıyor? Her iş eşit oranda para kazanmak için yapılır. İlle de amme hizmeti yapmak isteyen süt hayvanı bakmak yerine okul yaptırabilir. Tarladan çıkan ürünün hayvancılıkta kullanılması yerine meta olarak satılması doğru bir karşılaştırma maliyeti bence. A ürününü yetiştirip sattığımda 100 tl kazanıyorsam, B ürününü hayvana yedirip en az ne kadar kazanmalıyım bu hesap iyi yapılmalı. Yine 100 tlyse bu işte bir sorun var. Son olarak da yulaf nasıl ayçiçekten fazla kazandırcak anlamış değilim. Toprak yapısı çok zayıfsa o başka. O zaman da niye kıyaslamaya tabii tutuyoruz. Son olarak da buğday çiftçisinin yılda 8 gün çalıştığı bir dünya varsa söyleyin oraya gidelim. Ben buğday ve ayçiçeği ekiyorum. Adam çalıştırıyorum. Bunun haricinde sadece ekstra yevmiyeci tuttuğum günler bile o zaman rakamına güler geçer</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="soner2222, post: 1392106, member: 83988"] Merhaba herkese. Tek tek alıntılamak istemedim ama bir kaç naçizane yorumum var benim de. Hayvancılığı tüccarlıkla falan karıştırmak ne demek anlamadım gerçekten. Bugünün dünyasında bir iş para kazanmak için diğeri amme hizmeti olarak mı yapılıyor? Her iş eşit oranda para kazanmak için yapılır. İlle de amme hizmeti yapmak isteyen süt hayvanı bakmak yerine okul yaptırabilir. Tarladan çıkan ürünün hayvancılıkta kullanılması yerine meta olarak satılması doğru bir karşılaştırma maliyeti bence. A ürününü yetiştirip sattığımda 100 tl kazanıyorsam, B ürününü hayvana yedirip en az ne kadar kazanmalıyım bu hesap iyi yapılmalı. Yine 100 tlyse bu işte bir sorun var. Son olarak da yulaf nasıl ayçiçekten fazla kazandırcak anlamış değilim. Toprak yapısı çok zayıfsa o başka. O zaman da niye kıyaslamaya tabii tutuyoruz. Son olarak da buğday çiftçisinin yılda 8 gün çalıştığı bir dünya varsa söyleyin oraya gidelim. Ben buğday ve ayçiçeği ekiyorum. Adam çalıştırıyorum. Bunun haricinde sadece ekstra yevmiyeci tuttuğum günler bile o zaman rakamına güler geçer [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
SÜTIRKI İNEK SÜRÜSÜNDE KAZANÇ
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt