PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
sütyemi kullanmadan sütineği bakılır mı?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
Mesaj
<blockquote data-quote="behcet arı" data-source="post: 1406863" data-attributes="member: 57589"><p>denemekte fayda var.</p><p>denemek isteyen olursa, 1-2 inekte,</p><p>kuruya çıkarmadan başlayıp,</p><p>1.kuru dönem yemlemesi (buzağılamadan önce 60-->20 günlerde)</p><p>ayçiek küspesi</p><p>saman</p><p>mısır silajı</p><p>2. kuru dönem yemlemesi (buzağılamadan önce 20-->0 günlerde, 0=buzağılama günü)</p><p>yonca</p><p>ayçiçek küspesi</p><p>saman</p><p>mısır silajı</p><p>3-geçiş dönemi (buzağılamadan sonra 1-14 günlerde)</p><p>soya</p><p>yonca</p><p>mısır silajı</p><p>4-sağım sırasında</p><p>soya</p><p>arpaotu/buğdayotu-yonca (3:1)</p><p>mısır silajı</p><p>sorumluluğu alabilen ve</p><p>bu yemleri tedarik edebilirim diyen çiftçiler yazabilir</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="behcet arı, post: 1406863, member: 57589"] denemekte fayda var. denemek isteyen olursa, 1-2 inekte, kuruya çıkarmadan başlayıp, 1.kuru dönem yemlemesi (buzağılamadan önce 60-->20 günlerde) ayçiek küspesi saman mısır silajı 2. kuru dönem yemlemesi (buzağılamadan önce 20-->0 günlerde, 0=buzağılama günü) yonca ayçiçek küspesi saman mısır silajı 3-geçiş dönemi (buzağılamadan sonra 1-14 günlerde) soya yonca mısır silajı 4-sağım sırasında soya arpaotu/buğdayotu-yonca (3:1) mısır silajı sorumluluğu alabilen ve bu yemleri tedarik edebilirim diyen çiftçiler yazabilir [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevapla
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
sütyemi kullanmadan sütineği bakılır mı?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Üst
Alt