Ciftlik temizligi

Sagol gurcan kesime gidiyo fiyat 60 kurustu en son suan bilmiyomKolay gelsin Cemal abi, tavukları kasalara koyup kesime mi götürüyorlar kg fiyatını kaçtan alıyorlar.
Sagol baskanCemal aga kolay gelsin
Sonradan yapildi ozen is diye bi firma yapti birde bunun arka kazicisi var ikisi 12 bine mal oldu 2 sene once480 e ön kepçeyi kaça yaptırdın patron fabrikadan mı istedin sen mi yaptırdın
İyimiş güle güle kullan[emoji4]Sonradan yapildi ozen is diye bi firma yapti birde bunun arka kazicisi var ikisi 12 bine mal oldu 2 sene once
Sagolunİyimiş güle güle kullan[emoji4]
Sagol abi kis gunu bos durmaktan iyidirCemal kolay gelsin sana is bası temizlik şart bos durmayı sevmezsin zaten
Sagol abi burda 2 3 sene yakiyoz sonra tarlaya yayiyozKolay gelsin Cemal.
Gübreyi neden acık alana cekiyonuz ,tarla yokmu.
Dogru olabilir bizde hayvan olmadigi icin sadece bunu bekletip kullanyizTavuk gübresi hakkında Öneriniz varmı ? 1-2 yıl önceden inek gübresiyle karıştırıp yazın uyguluyoruz doğrumudur?
Sagol sefa [emoji3]Kolay gelsin abi keşke buralardada böyle iş olsada çalışsak![]()
Sagolun tesekkurler t 480 yerine tt 50 55 tercih etmeni tafsiye ederim yada t 4 seriside olabilir 480 den uzak dur derimkolay gelsin 480 çift çeker galiba nasıl yakıtı td 75 yanına küçük işlere önerir misin?
Dogru olabilir bizde hayvan olmadigi icin sadece bunu bekletip kullanyizSagol sefa [emoji3]Sagolun tesekkurler t 480 yerine tt 50 55 tercih etmeni tafsiye ederim yada t 4 seriside olabilir 480 den uzak dur derim
Fark illaki var ben td65d ile bos traktorla 4.fitesle ciktim rampayi 480 2. Fitesle cikamiyom 1 e dusuyo tarlada kullanmadim hic sadice kepcede kullaniyom 800 saat oldu ariza yok ama cok baygin traktor sen bilirsin yinedeneden öyle dediniz çok mu fark var
Sagolunkolay gelsin iyi çalışmalar