Bu 3293 ariza kodu veriyor t5 nedir bilen var mi servis kapalı imiş
İnternette arattınmıŞimdide 3293 yerinde bu ikaz yanıyor Ekli dosyayı görüntüle 53742
Baktım ama bulamadimİnternette arattınmı
Kontak kapayıp 5 dk dinlendiripntekrar deneyebilirsiniz ikaz danki hava filtresi gibi uyarı vermışBaktım ama bulamadim
[emoji16] Motorun çalışmasında bir problem yok ise daha önce fareden kaynaklı sorunlar gördük. Bizim traktörün hava filtresine yuva yapmışlardi. Filtreyi temizlerken gördük.CRD , ortak ray (yol) basıncı sapması normalden yüksektir , 1. enjektör mekanik tepkisi kayıp , binaenaleyh , güç kaybı yaşanıyor.
Kaputu kapalı bıraktıysanız fare gezmiştir , kim bilir hangi kabloyu gevşetti.![]()
Bende oyle dusundum hava filtresini yikamis arkadas olmaz dedim bu rulo tip hava filtrelerinden degerli yorumlariniz icin tesekkürler konu ile ilgili bilgilendirecem sizleri , uyari sönmezsse buyuk ihtimal yarin servise danisilcak.[emoji16] Motorun çalışmasında bir problem yok ise daha önce fareden kaynaklı sorunlar gördük. Bizim traktörün hava filtresine yuva yapmışlardi. Filtreyi temizlerken gördük.
Bu 3293 ariza kodu veriyor t5 nedir bilen var mi servis kapalı imişEkli dosyayı görüntüle 53741
Thanks a lot for your helps.https://proworkshopmanuals.com/ Please have a look into this website may be it will be helpful for you.
Dizel partikül filtresini kontrol edin,Şimdide 3293 yerinde bu ikaz yanıyor Ekli dosyayı görüntüle 53742