PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Sulama Ekipmanları
Tamburlu sulama makinası
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="bugraa" data-source="post: 926116" data-attributes="member: 58447"><p><strong>Ynt: Tamburlu sulama makinası</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>ayçiçeğinde kanatlıda kullanabilirsin kanat yüksekliği 2 metre civarında, mısırda da tabanca çalıştırabilirsin. ama ben bu makinayı ayçiçeği ve mısırda kullanmam çünkü ayçiçeği çiçek açma, mısır püskül çıkarma zamanı sulanıyor, bu iki bitkide yüzde 98 dış tozlanan bitkiler. eğer çiçek açtığında yağmurlama yaparsan polenler suyla yıkanır gider ve tozlaşma randımanı düşer dolayısıyla verim düşer bu benim düşüncem. ne ayçiçekte ne de mısırda kullandık biz, mısır ekiyoruz fakat kullanmıyoruz</p><p></p><p>arkadaş tabancalı çalıştırmak toprağı daha iyi doyuruyor demiş ben katılmıyorum neticede oraya gelen suyun dağıtımı yapılıyor aralarında çok bi basınç farklılığı yok. tabanca veya kanat kullanımı yerine göre değişiklik gösterir.</p><p></p><p>ben 500 metre 110 çaptakini öneririm çünkü makina kurması zaman ve enerji kaybı ve ikinci olarakta misal bugün sana 400 metrelik yetebilir ama bi tarla alırsınız veya kiralarsınız sıkıntı olur sonra. bizim biri 400 biri 350 metrelik yetmiyor kısa geliyor ve iş verimine sektesi oluyor. biz zamanında bulamadığımızdan alamadık 500 metrelik. 500 metrelik büyük ağır gelir yer değiştirmesi sıkıntı olur diye düşünme kötü şartlarda 100 beygir bol bol yetiyor biz 400 metreliği 70 bg ile değiştiriyoruz(54c ile değiştirmişliğimde var) yani gözün korkmasın.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bugraa, post: 926116, member: 58447"] [b]Ynt: Tamburlu sulama makinası[/b] ayçiçeğinde kanatlıda kullanabilirsin kanat yüksekliği 2 metre civarında, mısırda da tabanca çalıştırabilirsin. ama ben bu makinayı ayçiçeği ve mısırda kullanmam çünkü ayçiçeği çiçek açma, mısır püskül çıkarma zamanı sulanıyor, bu iki bitkide yüzde 98 dış tozlanan bitkiler. eğer çiçek açtığında yağmurlama yaparsan polenler suyla yıkanır gider ve tozlaşma randımanı düşer dolayısıyla verim düşer bu benim düşüncem. ne ayçiçekte ne de mısırda kullandık biz, mısır ekiyoruz fakat kullanmıyoruz arkadaş tabancalı çalıştırmak toprağı daha iyi doyuruyor demiş ben katılmıyorum neticede oraya gelen suyun dağıtımı yapılıyor aralarında çok bi basınç farklılığı yok. tabanca veya kanat kullanımı yerine göre değişiklik gösterir. ben 500 metre 110 çaptakini öneririm çünkü makina kurması zaman ve enerji kaybı ve ikinci olarakta misal bugün sana 400 metrelik yetebilir ama bi tarla alırsınız veya kiralarsınız sıkıntı olur sonra. bizim biri 400 biri 350 metrelik yetmiyor kısa geliyor ve iş verimine sektesi oluyor. biz zamanında bulamadığımızdan alamadık 500 metrelik. 500 metrelik büyük ağır gelir yer değiştirmesi sıkıntı olur diye düşünme kötü şartlarda 100 beygir bol bol yetiyor biz 400 metreliği 70 bg ile değiştiriyoruz(54c ile değiştirmişliğimde var) yani gözün korkmasın. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Sulama Ekipmanları
Tamburlu sulama makinası
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt