PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
TARIM ARAZİSİNE KURULAN HOBİ BAHÇELERİ YIKILACAK
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="stulu" data-source="post: 1364813" data-attributes="member: 20378"><p>Hobi bahçeleri konusunda devlet ve belediyelerin çok büyük hataları var. Öncelikle kamu idaresi toprakla ilgilenmek isteyen vatandaşlara azami içinde elektrik su vb. alt yapı imkanlarının bulunduğu azami 200 metrekare alanlar temin etmeli. Ben Eskişehir'de ikamet ediyorum, Büyük şehir yasasından sonra belediyelere köylerden binlerce dekar arazi geçti. Eğer belediye yada hükümet bu arazilerde insanların ihtiyaçlarını karşılayacak sayıda küçük hobi bahçeleri oluştursa ve bunları belli bir miktar karşılığında halka kiralasa bu sorun büyük ölçüde çözülür. Çünkü şehirdeki insanlar binaların içinde sıkıldı. Bir şekilde enerjisini atmak istiyor. Bugün 100.000 liraya 1 dekar tarla almakla iş bitmiyor. Ev, elektrik , su sondaj, çit, nakliye derken 200.000 liranın üstüne çıkıyor. İki üç sene sonra herkes hevesini alıyor. Olan kaynak israfından başka bir şey değil. Ayrıca hobi bahçelerinde sulama imkanı olmadığından, her hobi bahçesi kafasına göre sondaj yaparak yer altı suları heba olmasına sebep oluyor.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="stulu, post: 1364813, member: 20378"] Hobi bahçeleri konusunda devlet ve belediyelerin çok büyük hataları var. Öncelikle kamu idaresi toprakla ilgilenmek isteyen vatandaşlara azami içinde elektrik su vb. alt yapı imkanlarının bulunduğu azami 200 metrekare alanlar temin etmeli. Ben Eskişehir'de ikamet ediyorum, Büyük şehir yasasından sonra belediyelere köylerden binlerce dekar arazi geçti. Eğer belediye yada hükümet bu arazilerde insanların ihtiyaçlarını karşılayacak sayıda küçük hobi bahçeleri oluştursa ve bunları belli bir miktar karşılığında halka kiralasa bu sorun büyük ölçüde çözülür. Çünkü şehirdeki insanlar binaların içinde sıkıldı. Bir şekilde enerjisini atmak istiyor. Bugün 100.000 liraya 1 dekar tarla almakla iş bitmiyor. Ev, elektrik , su sondaj, çit, nakliye derken 200.000 liranın üstüne çıkıyor. İki üç sene sonra herkes hevesini alıyor. Olan kaynak israfından başka bir şey değil. Ayrıca hobi bahçelerinde sulama imkanı olmadığından, her hobi bahçesi kafasına göre sondaj yaparak yer altı suları heba olmasına sebep oluyor. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
TARIM ARAZİSİNE KURULAN HOBİ BAHÇELERİ YIKILACAK
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt