PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
tarım kredi kooparatifi rezilliği
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Hakan Efe" data-source="post: 1289263" data-attributes="member: 84055"><p><strong><span style="font-size: 18px">arkadaşlar tarım kredi kooparatifinden</span></strong></p><p><strong><span style="font-size: 18px">4 yıl taksitli 12800e %7 faizle şakalak mibzer almıştım 2017de</span></strong></p><p><span style="font-size: 18px"><strong>güya bana alırken yıllık ödemeniz 3600-3800 arası demişlerdi</strong></span></p><p><span style="font-size: 18px"><strong>ilk taksidi geçen sene yani 2018 yılında 3780tl ödedim</strong></span></p><p><span style="font-size: 18px"><strong>ama bu sene benden 5,540 tl para aldılar</strong></span></p><p><span style="font-size: 18px"><strong>kurşun yemiş gibi oldum</strong></span></p><p><span style="font-size: 18px"><strong>müdürün söledigi tek şey ise bu sene faiz %25-30 arası çalıştı diyor</strong></span></p><p><span style="font-size: 18px"><strong>bana satarken %7 ile dediniz dedim,faiz degişken dedi.bide yenı müdür geldi muhatapta yok ortada..</strong></span></p><p><span style="font-size: 18px"><strong>diger müdür böyle demişti diyorum,ben bilmem, beni sistemin verdiği veriler ilgilendirir diyip çıktı işin içinden...</strong></span></p><p><span style="font-size: 18px"><strong>daha 2 taksidim var onlarda şuan 3200 gözüküyor seneye kaç olur bilmem</strong></span></p><p><span style="font-size: 18px"><strong>tarım kredi kooparatifi resmen beni uydurdu arkadaşlar</strong></span></p><p><strong><span style="font-size: 18px">yorum sizlerin</span></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hakan Efe, post: 1289263, member: 84055"] [B][SIZE=5]arkadaşlar tarım kredi kooparatifinden 4 yıl taksitli 12800e %7 faizle şakalak mibzer almıştım 2017de[/SIZE][/B] [SIZE=5][B]güya bana alırken yıllık ödemeniz 3600-3800 arası demişlerdi ilk taksidi geçen sene yani 2018 yılında 3780tl ödedim ama bu sene benden 5,540 tl para aldılar kurşun yemiş gibi oldum müdürün söledigi tek şey ise bu sene faiz %25-30 arası çalıştı diyor bana satarken %7 ile dediniz dedim,faiz degişken dedi.bide yenı müdür geldi muhatapta yok ortada.. diger müdür böyle demişti diyorum,ben bilmem, beni sistemin verdiği veriler ilgilendirir diyip çıktı işin içinden... daha 2 taksidim var onlarda şuan 3200 gözüküyor seneye kaç olur bilmem tarım kredi kooparatifi resmen beni uydurdu arkadaşlar[/B][/SIZE] [B][SIZE=5]yorum sizlerin[/SIZE][/B] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
tarım kredi kooparatifi rezilliği
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt