Tkk hiç bulaşmamak daha iyi, alışveriş yapanlarda çoğu veresi, harman vadeli olduğu için alıyor, malum her şey ateş pahası.
6 yıl önce römork alacak olduk, 4 ton damperli sıfır palazoğlu sorduk, 9500 TL fiyat çektiler, gittik yerel bayiden sıfır 5 ton palazoğlu damperli aldık 7000 TL hem de vade, taksit ne istersen var senetle. Faturada da 5 ton palazoğlu 6350 TL yazıyordu.
Ben arada kapıdan içeri girip müdüre salça olup çıkıyorum.Kesinlikle bulaşmamak lazım. 2-3 yıl oldu oraya borcumuzu kapattık önünden geçmiyorum artık.
Emrin olur ağam bundan sonra sen ne istersen o helayada gidekmi.[emoji1]Burada siyaset yapmayın kardeşim gidin Facebook ta yapın burası tarım forumu......![]()
açıkçası yazmak istemedim...yok daha neler diyebilirler..neyse yazayım..akrabam tkk emekli müdür ..onun söylediğini yazıyorum...tkk genel başkanının 2016 da 400 .000 tl maaş aldığı 2018 de bu rakamın 800.000 tl yakın olduğunu söyledi..ne kadar doğru bilmiyorum..ben de onun yalancısıyım!!!Sivasin ilce tarim muduru 20.000 aldigini varsayarsak 3 4 sene once bence 100.000bin aliyordur bastaki.
yok artık.açıkçası yazmak istemedim...yok daha neler diyebilirler..neyse yazayım..akrabam tkk emekli müdür ..onun söylediğini yazıyorum...tkk genel başkanının 2016 da 400 .000 tl maaş aldığı 2018 de bu rakamın 800.000 tl yakın olduğunu söyledi..ne kadar doğru bilmiyorum..ben de onun yalancısıyım!!!