Tarım Kredi!

Değerli üyeler 2017 sezonunda tarım kredi hiçbir şekilde haberimiz olmadan buğdaylarımıza sigorta yapmış.
Tabi biz bunu kendi sigortacımıza sigorta yaptırmak için gittiğimizde ödedik.

Neyse hasat sonrası aldığımız şeylerin borcunu kapatmaya gittim ve söylenen rakamı ödedim. Geçen gün tarım krediden aradılar ve 550 lira borcumuz olduğunu söylediler ne borcu dediğimde sigorta borcu olduğunu söylediler.

Borcu ödediğimi söyledim ödediğim borca sigortayı eklemediklerni söylediler resmen insanla dalga geçiyorlar.

Tarım krediye iyice sinirlendim ve babamın üyelikten çıkmasını istiyorum fakat 2018eylül ve 2019 eylülde aldığımız bir malzemenin taksidi var bu borcu peşin ödesek üyelikten çıkabilir mi babam?

Birde yazın borcu ödemeye gittğimde kalab taksitleri ödesem ne kadara düşüyor diye sordum bana yeni yıl(2018) den sonra ödeyebileceğimi söyledi.

Ne alaka? Bu da akıllarda bir senenin üyelik ücretini almayaları için i getirdi.

Lütfen bilen biri bana yardımcı olsun.

Tarım kredi çiftçiyi resmen sömürüyor yazıklar olsun

Değerli üyeler 2017 sezonunda tarım kredi hiçbir şekilde haberimiz olmadan buğdaylarımıza sigorta yapmış.
Tabi biz bunu kendi sigortacımıza sigorta yaptırmak için gittiğimizde ödedik.

Neyse hasat sonrası aldığımız şeylerin borcunu kapatmaya gittim ve söylenen rakamı ödedim. Geçen gün tarım krediden aradılar ve 550 lira borcumuz olduğunu söylediler ne borcu dediğimde sigorta borcu olduğunu söylediler.

Borcu ödediğimi söyledim ödediğim borca sigortayı eklemediklerni söylediler resmen insanla dalga geçiyorlar.

Tarım krediye iyice sinirlendim ve babamın üyelikten çıkmasını istiyorum fakat 2018eylül ve 2019 eylülde aldığımız bir malzemenin taksidi var bu borcu peşin ödesek üyelikten çıkabilir mi babam?

Birde yazın borcu ödemeye gittğimde kalab taksitleri ödesem ne kadara düşüyor diye sordum bana yeni yıl(2018) den sonra ödeyebileceğimi söyledi.

Ne alaka? Bu da akıllarda bir senenin üyelik ücretini almayaları için i getirdi.

Lütfen bilen biri bana yardımcı olsun.

Tarım kredi çiftçiyi resmen sömürüyor yazıklar olsun

Gelmeyen taksitleri ödeyip üyelikten çıkabilirsiniz Yatirdiğiniz üyelik parasinida 3 ay içinde iade ederler. Tarım krediden nefret ederim Sigorta poliçelerinden prim aliyorlar. Gittiğinizde size mecbur borç karşiliği kadar sigorta yapmaniz gerektiği söylenir ne kadar saçma bi iş tamam o da tarsim yapio sizin sigortacinizda tarsim yapiyor birisi groupoma birisi başka ama hepsi tarsim havuzu. Lafi uzatmicam Tarım krediler sadece 5 ay faizsiz mazot dışında işe yaramaz üyelik konusunu bölge birliğinin numarasini bulun ve arayin söyleyin benden habersiz bunlar sigorta yapmışlar borcumun tamamini ödeyip üyelikten ayrilmak istiyorum prosedür nedir die sorun bilgi vereceklerdir.

Gelmeyen taksitleri ödeyip üyelikten çıkabilirsiniz Yatirdiğiniz üyelik parasinida 3 ay içinde iade ederler. Tarım krediden nefret ederim Sigorta poliçelerinden prim aliyorlar. Gittiğinizde size mecbur borç karşiliği kadar sigorta yapmaniz gerektiği söylenir ne kadar saçma bi iş tamam o da tarsim yapio sizin sigortacinizda tarsim yapiyor birisi groupoma birisi başka ama hepsi tarsim havuzu. Lafi uzatmicam Tarım krediler sadece 5 ay faizsiz mazot dışında işe yaramaz üyelik konusunu bölge birliğinin numarasini bulun ve arayin söyleyin benden habersiz bunlar sigorta yapmışlar borcumun tamamini ödeyip üyelikten ayrilmak istiyorum prosedür nedir die sorun bilgi vereceklerdir.

Allah razı olsun yardımcı olduğunuz için. Kalanborcumu ödemem için 2018 i beklememe gerek yok değil mi?

Allah razı olsun yardımcı olduğunuz için. Kalanborcumu ödemem için 2018 i beklememe gerek yok değil mi?

tarım krediler günlük faizle calişirlar 1gün erken ödersen sen karlısın ama bence eken ödeme yapma paranı başka yerlerde değerlendir mesale başka bir alet lazımsa onu peşin al pazarlık payın olur önceki aldığın makinelere zaten tarım kredi %10komisyon koydu :) bence üyelikten de çikma dünyanın bin bir türlü hali var başin sıkıştığında hazır kredin dursun

Senin haberin olmadan nasil sigorta yapar bende devamli tkk ile calisiyom senin kredini karsiliycak kadar sigorta zorunlulugu var eger yapmassan faiz iki kati oluyor sigorta yaparsan faiz yari yariya dusuk oluyor sigorta yaparken senden imza istiyo ozaman sahte imza kullanilmis senin adina

Senin haberin olmadan yapmaları imkansız... Biz ailede bnde dahil olmak üzere hep üyelik mevcut.
Her yaptığın işlem için irsaliye keserler. Bugüne kadar 1 lira dahi fazla ödemedim. İrsaliyedeki tarihe kadar faizli fiyatı neyse onu ödedim. Bi yanlışıklık var. Müdüre sigorta faturasını gösterin deyin. İmzasız iş yapamazlar.

tarim krediler zamaninda ciftciyi ve koyluyu tefeci yada esnaf opecegine biz opelim edası ile kurulmus bir kurumdur tarim kredi 1cuval 50kg olan gubre piyasada pesin para 77tl tarim kredide 85 tl nasil olsa parasi yok nasil olsa vadeli alacak diye opuyorlar bizleri

yem karma almistim 4.yil odemeli ilk taksiti geldiginde komple kapatmak icin gittigimde hemen %10 gecirmisler arti yem karmayi aldigim firmaya daha dusuk bedelli fatura kestirmisler yani anlayacan takip etmez isen oper de operler

2018 deki ödemelerin silinmene engel degil yalnız kaydını sildirdikden sonra sana para ödemeleri gerek üyelik parası gibi bişey ilk üye olurken kredine göre mesela ben 40 bin tl de 1800 tl mine vermişdim silinirken o parayı almışdım

valla bizde gecen sene kuraklık sigortası yaptırdık içanadoluda felaket kuraklık vardı helede bızım bolgede. bır çoğumuz dönüme 100 kg aldı bizimki 200 kg civarı idi başvurduk dediler genel olarak bakacaz gelmişler bakmışlar sözde ama kimse görmedi rapor tutmuşlar bu ekin 300 kg mı ne verır dıye sonrada demişler 300 kg verdi kımseye ödeme yok benım bıldıgım kıractan 250 kg ustu hiç yok neredeyse. bu sene kuraklık sigortası yaptırmayacagız dolu belkı bence onada gerek yok zaten onuda yaptırıyosun bı durum olsa mudahale etmesen dusuk yazıyolar etsen hıle karıştırmış oluyosun haram oluyo

Senin haberin olmadan nasil sigorta yapar bende devamli tkk ile calisiyom senin kredini karsiliycak kadar sigorta zorunlulugu var eger yapmassan faiz iki kati oluyor sigorta yaparsan faiz yari yariya dusuk oluyor sigorta yaparken senden imza istiyo ozaman sahte imza kullanilmis senin adina

Abi sigorta yapmışlar babam kendi sigortacımıza gidince ordakiler senin yerler sigortalı demişler. Ordaki hanımefendiyle telefonda görüştüm diyor biz sizin iyiliğiniz için yapıyoruz faiz yarıya iniyor.
Tamam kardeşimde benim haberim olmadan neden yapıyorsun sigortayı bni ara haber et durumu açıkla?

Öyle yani abi kadın böyle deyince bende ben sizin aracınızı size sormadan sigorta yaptırsam hoşunuza gider mi dedim

Senin haberin olmadan yapmaları imkansız... Biz ailede bnde dahil olmak üzere hep üyelik mevcut.
Her yaptığın işlem için irsaliye keserler. Bugüne kadar 1 lira dahi fazla ödemedim. İrsaliyedeki tarihe kadar faizli fiyatı neyse onu ödedim. Bi yanlışıklık var. Müdüre sigorta faturasını gösterin deyin. İmzasız iş yapamazlar.

Gübre, tohum aldıklarımızın borcunu kapatmaya gitmiştim parayı ödedim ardından ayrıntı istiyorum ne almışım ne kadar faiz olmuş göreyim dedim. Kadın bana bunu ödemeden önce söyleyecektin ödedikten sonra veremiyoruz dedi.

İyide ben nerden bilebilirim böyle bişeyi orda çalışanın bana yatırmadan önce sorması gerekiyor ayrıntı istiyormusun diye.

Gerçi zannetmiyorumda istediğinde öyle bir verirki ayrıntıyı işlerine gelmiyo

Gübre, tohum aldıklarımızın borcunu kapatmaya gitmiştim parayı ödedim ardından ayrıntı istiyorum ne almışım ne kadar faiz olmuş göreyim dedim. Kadın bana bunu ödemeden önce söyleyecektin ödedikten sonra veremiyoruz dedi.

İyide ben nerden bilebilirim böyle bişeyi orda çalışanın bana yatırmadan önce sorması gerekiyor ayrıntı istiyormusun diye.

Gerçi zannetmiyorumda istediğinde öyle bir verirki ayrıntıyı işlerine gelmiyo
Yok arkadaşım bunun üzerine düş. Bn ödeyim ödemeyim 5 sene önceki hareket dökümümü alabiliyorum. Öyle şey mi olur?