PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Tarım makinası öneri
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Ali Rıza ÇİÇEK" data-source="post: 1334419" data-attributes="member: 58567"><p>Bende bursanın dağ ilçelerinde yaşıyorum bursanın çoğu yeri ova olsada bizim bölgemiz sizden biraz daha iyi. Tarlalar 3 5 10 dönüm civarları. 10 dönüm ve üzeri çok nadir. Toprak kıraç olduğu için verimli değil. Bizde buğdayı eskiden kalma geri geri biçen makinayla biçer patoza verirdik bu yıl ikinci el bi biçerbağlar aldım yine patoza vericez. Bazı yerleri tambur ile biçip balya yaptırıyoruz. Sizin o araziler için 70 80 90 beygir traktöre ihtiyacınız yok yazık günah. 55 beygirlik bi 4x4 işinizi rahat görecektir. Arkasına bi römork bi üçlü pulluk bi tırmık bide tamburlu çayır biçme oldumu size yeter. Patozu piyasada çalışan birilerine yaptırırsınız biz öyle yapıyoruz. Gübre ve tohumu bazen elle bazen fırfırla saçarız 1 2 dönüm arazinin gübresi tohumu elle atılabilir gerekirse ikinci el bi fırfır işinizi görür. Traktörüde ikinci el ve tutulmayan bi marka almanızı tavsiye ederim. X markasına 100 000 vermek yerine Y markasını 50 000 liraya alabilir artan parayı başka yerde kullanabilirsiniz siz al sat yapan biri değilsiniz yıllarca kullanırsınız bu yüzden ucuz almak önemli. Ben 4 yıl evvel aynı güç sınıfında piyasada tutulan markalar 90 100 bin civarıyken 45000 e almıştım.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ali Rıza ÇİÇEK, post: 1334419, member: 58567"] Bende bursanın dağ ilçelerinde yaşıyorum bursanın çoğu yeri ova olsada bizim bölgemiz sizden biraz daha iyi. Tarlalar 3 5 10 dönüm civarları. 10 dönüm ve üzeri çok nadir. Toprak kıraç olduğu için verimli değil. Bizde buğdayı eskiden kalma geri geri biçen makinayla biçer patoza verirdik bu yıl ikinci el bi biçerbağlar aldım yine patoza vericez. Bazı yerleri tambur ile biçip balya yaptırıyoruz. Sizin o araziler için 70 80 90 beygir traktöre ihtiyacınız yok yazık günah. 55 beygirlik bi 4x4 işinizi rahat görecektir. Arkasına bi römork bi üçlü pulluk bi tırmık bide tamburlu çayır biçme oldumu size yeter. Patozu piyasada çalışan birilerine yaptırırsınız biz öyle yapıyoruz. Gübre ve tohumu bazen elle bazen fırfırla saçarız 1 2 dönüm arazinin gübresi tohumu elle atılabilir gerekirse ikinci el bi fırfır işinizi görür. Traktörüde ikinci el ve tutulmayan bi marka almanızı tavsiye ederim. X markasına 100 000 vermek yerine Y markasını 50 000 liraya alabilir artan parayı başka yerde kullanabilirsiniz siz al sat yapan biri değilsiniz yıllarca kullanırsınız bu yüzden ucuz almak önemli. Ben 4 yıl evvel aynı güç sınıfında piyasada tutulan markalar 90 100 bin civarıyken 45000 e almıştım. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Tarım makinası öneri
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt