PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Tarım ve Hayvancılıgın Geleceği için ne düşünüyorsunuz
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ismail_17" data-source="post: 1159541" data-attributes="member: 25443"><p>Bizim bölgede güzel imkanlar var çalışana </p><p>Sabah erken kalkip yaz sicak demeden kış soguk demeden calisan ve kendi ekonomisine dikkat eden bakıyorum durumu iyi</p><p>Sulu tarim imkani olan yerlerde süt hayvancılığı uygun</p><p>Genc sağlığı düzgün merakli hevesli insan isi hayvancilik</p><p>Sulu tarim yoksa o zaman kiyun keçi olabilir</p><p>Bugday arpa kuruya ektin bahar geldi baktın verim 200 kg altinda o zaman bic ota bagla balya hic taneye bicmeye gerek yok</p><p>Yada belli zayif yerleri ekme mera birak hem dinlenir toprak o zaman yine koyun keci olur</p><p>Her yonden hayvan destek olur tarima bilinçli hakkini vererek yapana . </p><p>Benimde oglum bu yıl liseyi bitirdi üniversite sınavı iyi değil bizim isi yap diyorum 20 civari anac 40 kadar buyuk bas var ayni yerde dedesinin koyun var 100 kadar yeterince kuru tarim imkani pek iştahlı değil </p><p>Bak bunlar sana baslangic olur diyorum</p><p>Benim gibi yapmak zorunda drgilsin daha ileriye gidebilirsin azmedip calisinca sulu tarim imkanida var</p><p>Ama okul oncelik sonra demesin baba beni okumadın cektin bu idin içine </p><p>Okuyacak insanida biliyorum ablasi var hukuk fakultesi son sinif bu yil bitiyor</p><p>Kitabı okumayi seviyor okuyacak insan belli oluyor</p><p>Bizimde var hayvancilikta karizma kariyer sorunumuz</p><p>Benim hic umrumda olmaz hayvanci dediler kiz bile vermediler bize öyle bir algi vardi o zaman . Şimdi biraz daha iyi </p><p>Insan gibi calisir insan gibi harcarim en guzel giyinir suslenir</p><p>En iyi arabaya binerim</p><p>Hayvancinin karizma kariyerini düzeltmeye uğraşırim</p><p></p><p>Tabi Bölgesel imkanlar önemli</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ismail_17, post: 1159541, member: 25443"] Bizim bölgede güzel imkanlar var çalışana Sabah erken kalkip yaz sicak demeden kış soguk demeden calisan ve kendi ekonomisine dikkat eden bakıyorum durumu iyi Sulu tarim imkani olan yerlerde süt hayvancılığı uygun Genc sağlığı düzgün merakli hevesli insan isi hayvancilik Sulu tarim yoksa o zaman kiyun keçi olabilir Bugday arpa kuruya ektin bahar geldi baktın verim 200 kg altinda o zaman bic ota bagla balya hic taneye bicmeye gerek yok Yada belli zayif yerleri ekme mera birak hem dinlenir toprak o zaman yine koyun keci olur Her yonden hayvan destek olur tarima bilinçli hakkini vererek yapana . Benimde oglum bu yıl liseyi bitirdi üniversite sınavı iyi değil bizim isi yap diyorum 20 civari anac 40 kadar buyuk bas var ayni yerde dedesinin koyun var 100 kadar yeterince kuru tarim imkani pek iştahlı değil Bak bunlar sana baslangic olur diyorum Benim gibi yapmak zorunda drgilsin daha ileriye gidebilirsin azmedip calisinca sulu tarim imkanida var Ama okul oncelik sonra demesin baba beni okumadın cektin bu idin içine Okuyacak insanida biliyorum ablasi var hukuk fakultesi son sinif bu yil bitiyor Kitabı okumayi seviyor okuyacak insan belli oluyor Bizimde var hayvancilikta karizma kariyer sorunumuz Benim hic umrumda olmaz hayvanci dediler kiz bile vermediler bize öyle bir algi vardi o zaman . Şimdi biraz daha iyi Insan gibi calisir insan gibi harcarim en guzel giyinir suslenir En iyi arabaya binerim Hayvancinin karizma kariyerini düzeltmeye uğraşırim Tabi Bölgesel imkanlar önemli [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Tarım ve Hayvancılıgın Geleceği için ne düşünüyorsunuz
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt