PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Tarım ve Hayvancılıgın Geleceği için ne düşünüyorsunuz
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ismail_17" data-source="post: 1159880" data-attributes="member: 25443"><p>Doğru tespitler bencede </p><p>Surada farkli düşünüyorum </p><p>Küçük işletmeciler dayanamaz olacak piyasa şartlarina </p><p>Karlilik az büyükler sayıdan sürümden kazanacak</p><p>Devletin birsey yapmasina gerek kalmadan küçükler birakacak</p><p>Ben sut sigiri yapmaya çalışıyorum </p><p>Benim gördüğüm çocuğuma bu is sana yeter gelir olarak diyebilmem için 50 hayvsn olmali </p><p>Soğutma yine ayni yem karma kepceli traktör </p><p>Obur tarafta bunlar olmayan bakacsk kendi işine bir sürü çile işçilik zor yetisemeyecek yapamaz olacak </p><p>Dedigin gibi büyükler sansli görünüyor </p><p>Anlik bir not yagmur basladi su an palto giyelim</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ismail_17, post: 1159880, member: 25443"] Doğru tespitler bencede Surada farkli düşünüyorum Küçük işletmeciler dayanamaz olacak piyasa şartlarina Karlilik az büyükler sayıdan sürümden kazanacak Devletin birsey yapmasina gerek kalmadan küçükler birakacak Ben sut sigiri yapmaya çalışıyorum Benim gördüğüm çocuğuma bu is sana yeter gelir olarak diyebilmem için 50 hayvsn olmali Soğutma yine ayni yem karma kepceli traktör Obur tarafta bunlar olmayan bakacsk kendi işine bir sürü çile işçilik zor yetisemeyecek yapamaz olacak Dedigin gibi büyükler sansli görünüyor Anlik bir not yagmur basladi su an palto giyelim [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Tarım ve Hayvancılıgın Geleceği için ne düşünüyorsunuz
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt