PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Tarım ve hayvancılık 1. Sorum
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="lacivert34" data-source="post: 1356863" data-attributes="member: 86446"><p>Yunus Emre;ben 40 yaşındayım. İstanbulda doğdum ve üniversite mezunuyum. 3 ay önce memleketime taşındım. Bende hayvancılık için geldim. Çok araştırmalar yaptım. Halada yapıyorum. Ben küçükbaşı tercih ettim. Büyükbaşta masraflar çok fazla. Gübre yönetimi bile başlıbaşına bir sorun. Seperatör sistemi bile en az 100 bin TL tutar. Süt hayvancılığı yapmak için alacağın kaliteli bir simental en az 15 bin TL. ucuz mal alırsan sonun hüsran olur. Kredilerden faydalanabilmen için bile paran olması gerekiyor. Zira kosgeb sen yatırım yaptıktan sonra uygun görürse sana destek oluyor, Ziraat bankası alacağın hayvanın sadece belli bir kısmına kredi veriyor. Benim abim veteriner ayrıca kuzenimde TKDK da çalışıyor ve hibe konusunda emin ol çıkartamazsın. ( Ben çıkartamıyorum). Bence et koyunu ve süt keçisi ile başla. Daha düşük maliyetlerle yerini kurarsın ve daha düşük yem ve veteriner giderlerin olur. Başarılar.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="lacivert34, post: 1356863, member: 86446"] Yunus Emre;ben 40 yaşındayım. İstanbulda doğdum ve üniversite mezunuyum. 3 ay önce memleketime taşındım. Bende hayvancılık için geldim. Çok araştırmalar yaptım. Halada yapıyorum. Ben küçükbaşı tercih ettim. Büyükbaşta masraflar çok fazla. Gübre yönetimi bile başlıbaşına bir sorun. Seperatör sistemi bile en az 100 bin TL tutar. Süt hayvancılığı yapmak için alacağın kaliteli bir simental en az 15 bin TL. ucuz mal alırsan sonun hüsran olur. Kredilerden faydalanabilmen için bile paran olması gerekiyor. Zira kosgeb sen yatırım yaptıktan sonra uygun görürse sana destek oluyor, Ziraat bankası alacağın hayvanın sadece belli bir kısmına kredi veriyor. Benim abim veteriner ayrıca kuzenimde TKDK da çalışıyor ve hibe konusunda emin ol çıkartamazsın. ( Ben çıkartamıyorum). Bence et koyunu ve süt keçisi ile başla. Daha düşük maliyetlerle yerini kurarsın ve daha düşük yem ve veteriner giderlerin olur. Başarılar. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Tarım ve hayvancılık 1. Sorum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt