PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI %50 HİBELİ PROJELERİ
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="by_siverekli" data-source="post: 1419547" data-attributes="member: 84352"><p>Hocam sizden 1 dk önce bende yazdım, dediğiniz gibi listede referans fiyat kdv hariçtir diye düşünüyorum.</p><p></p><p>Örneğiniz deki 2.durumla ilgili şöyle söyleyeyim; acaba şu şekilde mi diye düşünmüştüm, 43.014 kdv li ise makine fiyatı 39.827 olurdu. Bunun yarısı 39.827 / 2 = 19.913 TL devlet hibesi, bize de kdv ile beraber 23.100 tl mi olur diye. Yani bu şekliyle de devlet kdv ödemiyor</p><p></p><p>Sayfa 24 teki</p><p></p><p>Referans fiyat listeleri, yatırımcının alacağı makine ve ekipmanın hibe sözleşmesi değerini göstermekte olup <strong>hibeye esas yatırım tutarını ifade eder</strong>. Bu ifadeyle, referans fiyatlar kdv hariç diye anlıyorum</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="by_siverekli, post: 1419547, member: 84352"] Hocam sizden 1 dk önce bende yazdım, dediğiniz gibi listede referans fiyat kdv hariçtir diye düşünüyorum. Örneğiniz deki 2.durumla ilgili şöyle söyleyeyim; acaba şu şekilde mi diye düşünmüştüm, 43.014 kdv li ise makine fiyatı 39.827 olurdu. Bunun yarısı 39.827 / 2 = 19.913 TL devlet hibesi, bize de kdv ile beraber 23.100 tl mi olur diye. Yani bu şekliyle de devlet kdv ödemiyor Sayfa 24 teki Referans fiyat listeleri, yatırımcının alacağı makine ve ekipmanın hibe sözleşmesi değerini göstermekte olup [B]hibeye esas yatırım tutarını ifade eder[/B]. Bu ifadeyle, referans fiyatlar kdv hariç diye anlıyorum [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI %50 HİBELİ PROJELERİ
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt