PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
TARIMA 0 DAN BAŞLANGIÇ... ÖNERİYE AÇIĞIM...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="mertmka" data-source="post: 1240755" data-attributes="member: 81313"><p>doğrusun hocam ama biz 0 dan nasıl gırdıgmız ıbıze bize sor bi bankadan ahırı yap oburunden 8 bın lıra ya 8 bın lırayı 2 yılda odedım sagım makınesı ıcın dagın basını cıftlık yaptım 1300 m2 kapalı alan var suan 2 coban evi depo ha nasıl geldı buraya 6 yıldır ugrasıyoruz kecıyle basladık battık cıktık yılmadık ha bu aramızıde 105 donum 20 yıldır agac eker babam susuz yer tanklerle adam zevk ısı degerlenıdrleım dedık uygrasalım dedık battık bı3. senemızde dedıgım gbıı 210 maldan 370 oglak aldık sonunda 90 mal kaldı o senesagımıda yapamadık pek sonrakı sene ıyı kotu duzelltık koyuna donduk 100 koyunla basladık vade kurban derken borcumuzu temızledık bu yıl 400 den fazla koyunum var bu yılda arazi iisne gırdık ıns hakkından bununda geliriz.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mertmka, post: 1240755, member: 81313"] doğrusun hocam ama biz 0 dan nasıl gırdıgmız ıbıze bize sor bi bankadan ahırı yap oburunden 8 bın lıra ya 8 bın lırayı 2 yılda odedım sagım makınesı ıcın dagın basını cıftlık yaptım 1300 m2 kapalı alan var suan 2 coban evi depo ha nasıl geldı buraya 6 yıldır ugrasıyoruz kecıyle basladık battık cıktık yılmadık ha bu aramızıde 105 donum 20 yıldır agac eker babam susuz yer tanklerle adam zevk ısı degerlenıdrleım dedık uygrasalım dedık battık bı3. senemızde dedıgım gbıı 210 maldan 370 oglak aldık sonunda 90 mal kaldı o senesagımıda yapamadık pek sonrakı sene ıyı kotu duzelltık koyuna donduk 100 koyunla basladık vade kurban derken borcumuzu temızledık bu yıl 400 den fazla koyunum var bu yılda arazi iisne gırdık ıns hakkından bununda geliriz. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
TARIMA 0 DAN BAŞLANGIÇ... ÖNERİYE AÇIĞIM...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt