PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Tarımda İthalat Vergisi Sıfırlandı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="selcuk43" data-source="post: 1284497" data-attributes="member: 80948"><p>Ne mesela onlar ? İnsanlar yeni fırsatlar arıyorlar.Buğdayı ekme,arpayı ekme,fasulyeyi ekme,ee ? bilmedikleri ne var insanların ? Bugün Trump un etrafa tehditler savurmasının amacı ne ? Para.Sizleri ben koruyorum o yüzden benimle yarışmayın diyor.Türkiye de ki siyasiler olaya şirket gözüyle bakıyorlar.Kurmuşlar çocuklarına nakliye şirketi birde üstüne bu ürünleri satacakları zincir marketler gel keyfim gel.Olaya kişisel bakarsan süper.Ama toplumsal bakarsan büyük bir yıkım var ortada.Ticaret baska birşeydir.Üretim ile birebir bağdaştırmalısınız.Bugün siz buğdayı rusyadan kendi ülkenizden daha pahalıya alıyorsanız ucuza varsa alınsın denmez buna.Bu 1 sefer olur.Türkiye tüketimi atıyorum bir gıda hammaddesinde 10 bin ton ise 10 bin tonun üzerinden üretim olmalı.Yağmur sel felaket yangın olduğu zaman gider alırsın ona lafım yok.Sen hem pahalıya alıyorsun hemde bu işin nakliyesini unutuyorsun.Sadece gıda maddelerine ithalat gelmedi merak etmeyin insana da geldi.Suriye ırak afgan ortadoğu ihracat yapıyor bize.Öyleyse yerli milli uğraş niye ? Her siyasi konusmada yok yerli oto yok yerli ucak ne gerek var ? niye ağlıyoruz ? zamanı gelince ambargo yediğimiz için ağlıyoruz.patates sogan alamayınca insanların yüzleri pancar gibi oldu.Siyasiler kendi şirketlerini büyütmek amacıyla Türkiye Cumhuriyetini kullanıyorlar.Bu apaçık belli.Kimisi Belediyenin spor klübünü özelleştirip belediyenin şirketlerinden sponsor olur.Satılan futbolculardan kazanılan para belediyeye gitti mi ? Hayır.Yarın öbür gün senden aldıkları paralarla yardım ettikleri klübü katarlılara satacaklar oh mis gel keyfim gel.Ya gerçek safızdır yada kulak arkası ediyoruzdur.Tarafınızı seçin 2 sinden birisisiniz</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="selcuk43, post: 1284497, member: 80948"] Ne mesela onlar ? İnsanlar yeni fırsatlar arıyorlar.Buğdayı ekme,arpayı ekme,fasulyeyi ekme,ee ? bilmedikleri ne var insanların ? Bugün Trump un etrafa tehditler savurmasının amacı ne ? Para.Sizleri ben koruyorum o yüzden benimle yarışmayın diyor.Türkiye de ki siyasiler olaya şirket gözüyle bakıyorlar.Kurmuşlar çocuklarına nakliye şirketi birde üstüne bu ürünleri satacakları zincir marketler gel keyfim gel.Olaya kişisel bakarsan süper.Ama toplumsal bakarsan büyük bir yıkım var ortada.Ticaret baska birşeydir.Üretim ile birebir bağdaştırmalısınız.Bugün siz buğdayı rusyadan kendi ülkenizden daha pahalıya alıyorsanız ucuza varsa alınsın denmez buna.Bu 1 sefer olur.Türkiye tüketimi atıyorum bir gıda hammaddesinde 10 bin ton ise 10 bin tonun üzerinden üretim olmalı.Yağmur sel felaket yangın olduğu zaman gider alırsın ona lafım yok.Sen hem pahalıya alıyorsun hemde bu işin nakliyesini unutuyorsun.Sadece gıda maddelerine ithalat gelmedi merak etmeyin insana da geldi.Suriye ırak afgan ortadoğu ihracat yapıyor bize.Öyleyse yerli milli uğraş niye ? Her siyasi konusmada yok yerli oto yok yerli ucak ne gerek var ? niye ağlıyoruz ? zamanı gelince ambargo yediğimiz için ağlıyoruz.patates sogan alamayınca insanların yüzleri pancar gibi oldu.Siyasiler kendi şirketlerini büyütmek amacıyla Türkiye Cumhuriyetini kullanıyorlar.Bu apaçık belli.Kimisi Belediyenin spor klübünü özelleştirip belediyenin şirketlerinden sponsor olur.Satılan futbolculardan kazanılan para belediyeye gitti mi ? Hayır.Yarın öbür gün senden aldıkları paralarla yardım ettikleri klübü katarlılara satacaklar oh mis gel keyfim gel.Ya gerçek safızdır yada kulak arkası ediyoruzdur.Tarafınızı seçin 2 sinden birisisiniz [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Tarımda İthalat Vergisi Sıfırlandı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt