PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Tarımda İthalat Vergisi Sıfırlandı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="selcuk43" data-source="post: 1284668" data-attributes="member: 80948"><p>Mustafa kardeş olayları farklı okuyup yorumluyor galiba.Bir ülke tarım ürünleri ithal etmemeli demiyoruz burada bir plan proje olmalı.Bu ülke de ne kadar ürün tüketiliyor veya tüketilecek az çok bellidir.Hayvanların yiyeceği hazır yemi bile yem fabrikası dışarıdan getiriyor.Amaç yem fabrikası sahibini zengin etmek rusya her ürün soktuğumuz da bizim ürünleri kontrol ettiriyor ama biz Mısır dan aldığımız içi çürük soğanları analiz etmeden aldık.Neden seçim vardı soğan olmalı ülke de.Ben birşey ekerken,hayvan alıp yatırım yaparken beni batırmak amacıyla ithal ürün getireceğiz diyemezsin.Dersen Ekonomi böyle olur.Ekonomi ABD nin hamlesiyle gitmiyor hep.Biraz da kendin sağlam tahtaya basıcaksın.Türkiye nin ihtiyacı olan buğday atıyorum 20 ton ise o 20 tonu ürettireceksin.Geçici sözlerle değil.daha devletin ziraat mühendisi evraklardan basını kaldıramıyor sahayı gezmesi gerekirken.Evrak elemanı olmuş hepsi ne yazıkki.Bazı yerler de parti başkanları ziraat baskanlığı yapıyor,birlik baskanlığı da yapıyor.Her gelip gittiklerinde sürekli bir destekleme müjdesi veriyorlar.Arkadaşta ingiltereye gitmiş 1500 sterlin asgari ücret diyor.Oradaki çiftçi asgari ücret kazanıyor sanıyor.Adamın bir traktör parasıyla Türkiye nin en büyük besi çiftliği kuruluyor Mustafa bey.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="selcuk43, post: 1284668, member: 80948"] Mustafa kardeş olayları farklı okuyup yorumluyor galiba.Bir ülke tarım ürünleri ithal etmemeli demiyoruz burada bir plan proje olmalı.Bu ülke de ne kadar ürün tüketiliyor veya tüketilecek az çok bellidir.Hayvanların yiyeceği hazır yemi bile yem fabrikası dışarıdan getiriyor.Amaç yem fabrikası sahibini zengin etmek rusya her ürün soktuğumuz da bizim ürünleri kontrol ettiriyor ama biz Mısır dan aldığımız içi çürük soğanları analiz etmeden aldık.Neden seçim vardı soğan olmalı ülke de.Ben birşey ekerken,hayvan alıp yatırım yaparken beni batırmak amacıyla ithal ürün getireceğiz diyemezsin.Dersen Ekonomi böyle olur.Ekonomi ABD nin hamlesiyle gitmiyor hep.Biraz da kendin sağlam tahtaya basıcaksın.Türkiye nin ihtiyacı olan buğday atıyorum 20 ton ise o 20 tonu ürettireceksin.Geçici sözlerle değil.daha devletin ziraat mühendisi evraklardan basını kaldıramıyor sahayı gezmesi gerekirken.Evrak elemanı olmuş hepsi ne yazıkki.Bazı yerler de parti başkanları ziraat baskanlığı yapıyor,birlik baskanlığı da yapıyor.Her gelip gittiklerinde sürekli bir destekleme müjdesi veriyorlar.Arkadaşta ingiltereye gitmiş 1500 sterlin asgari ücret diyor.Oradaki çiftçi asgari ücret kazanıyor sanıyor.Adamın bir traktör parasıyla Türkiye nin en büyük besi çiftliği kuruluyor Mustafa bey. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Tarımda İthalat Vergisi Sıfırlandı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt