PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Tarımsal Destek Ödemelerinin 3'te 1'ini alıyoruz.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="mkoc" data-source="post: 1424357" data-attributes="member: 81256"><p>Helal olsun Ankara Büyükşehir'e! Gecen sene önce nohut tohumu dagitmayla duydum olayı. Üretilip Başkent Marketlerde uygun fiyatla satilacakti. Köyde 1 kişi alabildi tohum olarak. Sonuç nohutu çiftçiden almadı büyükşehir. Ben almasam da kendi nohutumu 2.9 TL ile sattım. Marketlerde 8 TL idi. Ne oldu halka ucuz nohut? Yok.</p><p></p><p>Buğday tohumu dağıtımını takip ettim. Bir kisiye en fazla 500 kg buğday tohum olarak dağıtılıyor ki Melih Gökçek zamanı da ne kadar bilmiyorum ama yine dağıtılıyordu. 2020 yılında üreticiye alım garantili 5 milyon kg buğday tohumu dağıtıldığı söyleniyor Belediye tarafından. Yine 2021'de 12bin ton buğday ve arpa dağıtıldığı söyleniyor. </p><p></p><p>Üretici arkadaşlar burada en iyisini hesaplar ve bilir. Bu kadar dağıtılan tohumun alınmasını bilmiyorum ama sadece Ankara Halk Ekmeğin gecenki zam açıklamasını araştırıp okuyun. </p><p></p><p>Alım garantili tohum ektirip nerede bu çıkan buğday da madem piyasalardaki un fiyatlarına bağlı zam yaptılar. </p><p></p><p>Ajanslar geçti. Mazot desteği diye. Sanırım 18 Şubat'ta bitecekti başvurusu. Basvurmadim ama öğrenip nasıl bir destekmis çıkınca burada yine yazacağım. 20 dönümlük bir destek olacağı herkese verilmeyeceğini sadece duydum. Doğru yanlış göreceğiz. Ama reklamı güzel yapıyorlar. Helal olsun.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mkoc, post: 1424357, member: 81256"] Helal olsun Ankara Büyükşehir'e! Gecen sene önce nohut tohumu dagitmayla duydum olayı. Üretilip Başkent Marketlerde uygun fiyatla satilacakti. Köyde 1 kişi alabildi tohum olarak. Sonuç nohutu çiftçiden almadı büyükşehir. Ben almasam da kendi nohutumu 2.9 TL ile sattım. Marketlerde 8 TL idi. Ne oldu halka ucuz nohut? Yok. Buğday tohumu dağıtımını takip ettim. Bir kisiye en fazla 500 kg buğday tohum olarak dağıtılıyor ki Melih Gökçek zamanı da ne kadar bilmiyorum ama yine dağıtılıyordu. 2020 yılında üreticiye alım garantili 5 milyon kg buğday tohumu dağıtıldığı söyleniyor Belediye tarafından. Yine 2021'de 12bin ton buğday ve arpa dağıtıldığı söyleniyor. Üretici arkadaşlar burada en iyisini hesaplar ve bilir. Bu kadar dağıtılan tohumun alınmasını bilmiyorum ama sadece Ankara Halk Ekmeğin gecenki zam açıklamasını araştırıp okuyun. Alım garantili tohum ektirip nerede bu çıkan buğday da madem piyasalardaki un fiyatlarına bağlı zam yaptılar. Ajanslar geçti. Mazot desteği diye. Sanırım 18 Şubat'ta bitecekti başvurusu. Basvurmadim ama öğrenip nasıl bir destekmis çıkınca burada yine yazacağım. 20 dönümlük bir destek olacağı herkese verilmeyeceğini sadece duydum. Doğru yanlış göreceğiz. Ama reklamı güzel yapıyorlar. Helal olsun. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Tarımsal Destek Ödemelerinin 3'te 1'ini alıyoruz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt