PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Tarımsal Destek Ödemelerinin 3'te 1'ini alıyoruz.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ziyaretci87" data-source="post: 1424435" data-attributes="member: 90649"><p>Sevgili İktidar ve Değerli Muhalefet mensupları;</p><p></p><p>Abilerim, Ablalarım Kardeşlerim..</p><p></p><p>Ben bu sisteme de yeni kurulacak sistemede karşıyım. Kim gelirse gelsin Çiftçinin nasıl ezildiğini ve ezileceğini görüyorum.</p><p></p><p><strong>Paris İklim Anlaşması 6 ay önce, İktidar Muhalefet tüm partilerin tam desteğiyle Meclisten geçti. Yani hepsi aynı.</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>Bu anlaşmayla çiftçilere yansımasını görüyoruz: Gübre, Mazot, İlaç, Ekipman, Traktör fiyatları arttı, artacak.</strong></p><p></p><p>Partileri savunan değerli forum üyeler, bil ki o değerli partiler o anlaşmayla Çiftçiye pekte güzel bir gelecek vaadetmiyor.</p><p></p><p>Hiç boşuna birbirimizi kırmayalım. Nasıl olsa <strong>"2030 yılında kimsenin hiçbir şeyi olmayacak ama herkes mutlu olacak."*</strong> Boşuna kapışıp enerjimizi harcamayalım boşa, yapabilirsek birlik olalım çiftçimizin hakkını arayalım.</p><p></p><p></p><p></p><p>*Geniş okuma için şu makale bilgi verebilir; <a href="https://epochtimestr.com/index.php/buyuk-sifirlama-2030da-hicbir-seye-sahip-olmayacak-ve-mutlu-olacaksiniz" target="_blank">https://epochtimestr.com/index.php/buyuk-sifirlama-2030da-hicbir-seye-sahip-olmayacak-ve-mutlu-olacaksiniz</a></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ziyaretci87, post: 1424435, member: 90649"] Sevgili İktidar ve Değerli Muhalefet mensupları; Abilerim, Ablalarım Kardeşlerim.. Ben bu sisteme de yeni kurulacak sistemede karşıyım. Kim gelirse gelsin Çiftçinin nasıl ezildiğini ve ezileceğini görüyorum. [B]Paris İklim Anlaşması 6 ay önce, İktidar Muhalefet tüm partilerin tam desteğiyle Meclisten geçti. Yani hepsi aynı. Bu anlaşmayla çiftçilere yansımasını görüyoruz: Gübre, Mazot, İlaç, Ekipman, Traktör fiyatları arttı, artacak.[/B] Partileri savunan değerli forum üyeler, bil ki o değerli partiler o anlaşmayla Çiftçiye pekte güzel bir gelecek vaadetmiyor. Hiç boşuna birbirimizi kırmayalım. Nasıl olsa [B]"2030 yılında kimsenin hiçbir şeyi olmayacak ama herkes mutlu olacak."*[/B] Boşuna kapışıp enerjimizi harcamayalım boşa, yapabilirsek birlik olalım çiftçimizin hakkını arayalım. *Geniş okuma için şu makale bilgi verebilir; [URL]https://epochtimestr.com/index.php/buyuk-sifirlama-2030da-hicbir-seye-sahip-olmayacak-ve-mutlu-olacaksiniz[/URL] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Tarımsal Destek Ödemelerinin 3'te 1'ini alıyoruz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt