PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Tarımsal Destek Ödemelerinin 3'te 1'ini alıyoruz.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ziyaretci32" data-source="post: 1424530" data-attributes="member: 78170"><p>Evet herzaman olduğu gibi memnun olan birini görünce karşı saldırı.</p><p>Yani zoruna giden ne? </p><p>Ben bugün yine aynı ürün girdisiyle aynı parayı kazanırım maliyet yükseliyor ürün de yükseliyor belki şuan biraz dengesizlik var her şey yükseldiği </p><p></p><p>Burada babası dedesi atla sürmeden çiftçi olan kimse yok zaman ve şartlara ayak uyduruyor kazanıyorsun .</p><p></p><p>Kendine güveniyor san 20 dekar tarla ipoteği ile 100 binde paran varsa gidip taksitli traktör alabiliyorsun örnek vermeye gelince 100 dekar buğdaydan getirisi en az olan tarım ürünü evet 100 dekar la sen bir yere varamazsın kendine hobi edersin çiftçilik değil </p><p></p><p>Sorunumuz artan maliyete karşı geçen senenin getirisi ile bugün her şeyin 3 katına çıkmış olan maliyetini karşılamak </p><p>Yoksa bugün şeker pancarı 1 TL olmuş 1000 ton pancar bir miliyon eder tahmini maliyeti 500 bin 150 dekar yerden çıkar bu mal en kötüyü getirip buydayı dayamanin anlamı yok olay benim kazandığım 200 bin le bu senenin 500 bin masrafı borçla riske girerek karşılamak</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ziyaretci32, post: 1424530, member: 78170"] Evet herzaman olduğu gibi memnun olan birini görünce karşı saldırı. Yani zoruna giden ne? Ben bugün yine aynı ürün girdisiyle aynı parayı kazanırım maliyet yükseliyor ürün de yükseliyor belki şuan biraz dengesizlik var her şey yükseldiği Burada babası dedesi atla sürmeden çiftçi olan kimse yok zaman ve şartlara ayak uyduruyor kazanıyorsun . Kendine güveniyor san 20 dekar tarla ipoteği ile 100 binde paran varsa gidip taksitli traktör alabiliyorsun örnek vermeye gelince 100 dekar buğdaydan getirisi en az olan tarım ürünü evet 100 dekar la sen bir yere varamazsın kendine hobi edersin çiftçilik değil Sorunumuz artan maliyete karşı geçen senenin getirisi ile bugün her şeyin 3 katına çıkmış olan maliyetini karşılamak Yoksa bugün şeker pancarı 1 TL olmuş 1000 ton pancar bir miliyon eder tahmini maliyeti 500 bin 150 dekar yerden çıkar bu mal en kötüyü getirip buydayı dayamanin anlamı yok olay benim kazandığım 200 bin le bu senenin 500 bin masrafı borçla riske girerek karşılamak [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Tarımsal Destek Ödemelerinin 3'te 1'ini alıyoruz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt