PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Tarımsal Destek Ödemelerinin 3'te 1'ini alıyoruz.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="OnurTDD" data-source="post: 1424536" data-attributes="member: 83157"><p>Ben doğru bildiğimi yazmaya devam edeceğim. Herkes istediği fikri savunabilir. Hakaret vs yok. Şeker pancarı hiç ekmedim dediklerin doğrudur birsey diyemem. Pancar eken arkadaşlar yorumlasin. Senin hesabına göre 150 dekar ekip bu verimle bu kazanç sağlanıyor olabilir. 1 kişi 10 kişi bu parayı kazaniyor diye sivasta vs o bölgede 200 kg bicen çiftçinin de , oturup gubreye param yetmiyor diye sapkasini önüne koyup ağlayan çiftçininde hakkını savunurum. Herseyin en mükemmeline bakip , geri kalan ciftçilerin %90 i kazanıyormuş gibi davranmak yanlış.</p><p></p><p>Ben atla sürüyordu lafına kızıyorum. 65 yılında senin dediğin gibi ipotek vs traktor aldik bugünlere geldik. Ama 20 yil önce at vardı atla iş yapıyordu , heves etti büyüttü yürüdü gitti dersen buna da inanmam. Senin dediğin dedesi babasi öküzle iş yapıyordu dediğin 50 -60- 70 li yıllar. Traktörün olmadığı piyasadan bahsediyorsun. Hani sanki her yer traktordu de çiftçi de para yoktu alamıyordu. 2000 yılında traktörü olmayıp, heves edip bu yolda ilerleyip atla eşekle tarla sürüp bu işi büyütüp bu seviyelere gelmesine tabiki inanmam. Başka iş yapmıştır kazanmıştır, o da buranın konusu değil.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="OnurTDD, post: 1424536, member: 83157"] Ben doğru bildiğimi yazmaya devam edeceğim. Herkes istediği fikri savunabilir. Hakaret vs yok. Şeker pancarı hiç ekmedim dediklerin doğrudur birsey diyemem. Pancar eken arkadaşlar yorumlasin. Senin hesabına göre 150 dekar ekip bu verimle bu kazanç sağlanıyor olabilir. 1 kişi 10 kişi bu parayı kazaniyor diye sivasta vs o bölgede 200 kg bicen çiftçinin de , oturup gubreye param yetmiyor diye sapkasini önüne koyup ağlayan çiftçininde hakkını savunurum. Herseyin en mükemmeline bakip , geri kalan ciftçilerin %90 i kazanıyormuş gibi davranmak yanlış. Ben atla sürüyordu lafına kızıyorum. 65 yılında senin dediğin gibi ipotek vs traktor aldik bugünlere geldik. Ama 20 yil önce at vardı atla iş yapıyordu , heves etti büyüttü yürüdü gitti dersen buna da inanmam. Senin dediğin dedesi babasi öküzle iş yapıyordu dediğin 50 -60- 70 li yıllar. Traktörün olmadığı piyasadan bahsediyorsun. Hani sanki her yer traktordu de çiftçi de para yoktu alamıyordu. 2000 yılında traktörü olmayıp, heves edip bu yolda ilerleyip atla eşekle tarla sürüp bu işi büyütüp bu seviyelere gelmesine tabiki inanmam. Başka iş yapmıştır kazanmıştır, o da buranın konusu değil. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Tarımsal Destek Ödemelerinin 3'te 1'ini alıyoruz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt