PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Tarımsal Destek Ödemelerinin 3'te 1'ini alıyoruz.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Yunus sarı" data-source="post: 1424563" data-attributes="member: 85293"><p>Hemşerim Malatya'da merkeze 60-70 km uzakta ve susuz arazilere 20_30 bin istenir olmuş. Benim ev yaptığım bahçemin 2 üstündeki bahçe dönüme 1.000.000 TL istiyor. Yazıhan da geçen seneler 10_12 arasıydı almadık şimdi 30 civarı.</p><p></p><p>Biz daha önce küçük çapta sadece ev ihtiyacını karşılamak amacıyla çifçilik yapıyorduk. Bir kaç senedir ektiğim alanları genişlettim. </p><p>Geçen sene 5 dekar yoncadan 2.senesiydi 15.000 TL kâr ettim. Yine geçen sene 45 dekar ilk senesi olan yoncadan yaptığım hatalardan dolayı anca masrafları karşıladım.</p><p>Şimdi ben zarar ettim diyemem ki.</p><p></p><p>Etrafta yüzlerde dekar alanda buğday arpa pancar ekenler var , çoğununda hastalıklardan zararlılardan haberi yok varsada ilgilenmedikleri için düşük verimler alıyorlar. Sonrada vay efendim bu oldu şu oldu yakınıyor lar. </p><p>Şükretmek lazım.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Yunus sarı, post: 1424563, member: 85293"] Hemşerim Malatya'da merkeze 60-70 km uzakta ve susuz arazilere 20_30 bin istenir olmuş. Benim ev yaptığım bahçemin 2 üstündeki bahçe dönüme 1.000.000 TL istiyor. Yazıhan da geçen seneler 10_12 arasıydı almadık şimdi 30 civarı. Biz daha önce küçük çapta sadece ev ihtiyacını karşılamak amacıyla çifçilik yapıyorduk. Bir kaç senedir ektiğim alanları genişlettim. Geçen sene 5 dekar yoncadan 2.senesiydi 15.000 TL kâr ettim. Yine geçen sene 45 dekar ilk senesi olan yoncadan yaptığım hatalardan dolayı anca masrafları karşıladım. Şimdi ben zarar ettim diyemem ki. Etrafta yüzlerde dekar alanda buğday arpa pancar ekenler var , çoğununda hastalıklardan zararlılardan haberi yok varsada ilgilenmedikleri için düşük verimler alıyorlar. Sonrada vay efendim bu oldu şu oldu yakınıyor lar. Şükretmek lazım. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Tarımsal Destek Ödemelerinin 3'te 1'ini alıyoruz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt