PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Tarımsal Destek Ödemelerinin 3'te 1'ini alıyoruz.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="kaynari" data-source="post: 1424583" data-attributes="member: 57777"><p>1 milyon traktör sayısının algı olduğunu kim söyledi?. Ben bunu 1 yılda satıldı diye bir cümle kurmadım, 1 yılda satıldı algısını oluşturan sizsiniz. Biz bir yılı değil son 20 yılı hatta son 40 yılı tartışıyoruz. Ben ilk yorumda şunu yazdım "son 40 yılda hangi hükümet gelirse gelsin Türk çiftçisi hiçbir zaman memnun olmadı"</p><p>2020 yılında 48 bin adet satıldığına göre 20 yılda ortalama her yıl 30 bin satıldığını düşünürsek 600 Bin adeti bu hükümet zamanında son kırk yılı sayarsak 1 milyon üstünde bu ülkede traktör satıldı. Her yıl ortalamayı 30 bin değil 25 bin baz alsanız dahi 40 yılda 1 milyon traktör eder</p><p>2020 yılında 48 bin traktör satıldı ama daha önceki yıllarda bu kadar traktör satılmadı diyorsanız o zaman söylediğiniz bütün sözlerinn doğru olmadığını kendiniz itiraf etmiş olursunuz</p><p></p><p>Bu kadar açıklamadan sonra sorumu tekrar soruyorum </p><p><strong>Soru 1: Madem Türk çiftçisi para kazanmıyor 1 milyon traktörü kim aldı </strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>Soru 2 : Para kazanmadığınız bir işi neden yapıyorsunuz?</strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kaynari, post: 1424583, member: 57777"] 1 milyon traktör sayısının algı olduğunu kim söyledi?. Ben bunu 1 yılda satıldı diye bir cümle kurmadım, 1 yılda satıldı algısını oluşturan sizsiniz. Biz bir yılı değil son 20 yılı hatta son 40 yılı tartışıyoruz. Ben ilk yorumda şunu yazdım "son 40 yılda hangi hükümet gelirse gelsin Türk çiftçisi hiçbir zaman memnun olmadı" 2020 yılında 48 bin adet satıldığına göre 20 yılda ortalama her yıl 30 bin satıldığını düşünürsek 600 Bin adeti bu hükümet zamanında son kırk yılı sayarsak 1 milyon üstünde bu ülkede traktör satıldı. Her yıl ortalamayı 30 bin değil 25 bin baz alsanız dahi 40 yılda 1 milyon traktör eder 2020 yılında 48 bin traktör satıldı ama daha önceki yıllarda bu kadar traktör satılmadı diyorsanız o zaman söylediğiniz bütün sözlerinn doğru olmadığını kendiniz itiraf etmiş olursunuz Bu kadar açıklamadan sonra sorumu tekrar soruyorum [B]Soru 1: Madem Türk çiftçisi para kazanmıyor 1 milyon traktörü kim aldı Soru 2 : Para kazanmadığınız bir işi neden yapıyorsunuz?[/B] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Tarımsal Destek Ödemelerinin 3'te 1'ini alıyoruz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt