PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Tarımsal Destek Ödemelerinin 3'te 1'ini alıyoruz.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="OnurTDD" data-source="post: 1424585" data-attributes="member: 83157"><p>1. 2020 de %20 hesapladin %8 dedim cevap veremedin. Farazi tahmini sayılar söylüyorsun ve ben senin sayılarına göre hesap yapar söylerim.</p><p>2. Türk traktörden yola çıktın 1milyon dedin bunu 40 değil 70 yılda yaptılar. Yüzde 40 ihracat diyorsun onu da baz alayım totalde 70 yılda 600000 iç piyasa yapar. </p><p></p><p>3. 40 yılı baz alalım. Her yıl 25000 dedin ,total 540000 çiftçi dedin oranlarsak yüzde 4.6 yapar. Senin verdiğin sayilara göre, Senin yüzde 20 git gide düşüyor. Her 100 çiftçinin 5 i Her yıl sıfır traktör alıyor. Yine aynı hesapla ortalama traktör ömrünü verimini saatini dikkate alırsak, tüm ciftciler 20 yılda 1 yeni traktör alıyor anlamına gelir. 5x20=100</p><p></p><p>Hocam 20 yılda 1 sıfır traktor almakta sıkıntı var mı? Ben senin soruna cevap vereceğim merak etme. Önce şunu bir hesaplayalim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="OnurTDD, post: 1424585, member: 83157"] 1. 2020 de %20 hesapladin %8 dedim cevap veremedin. Farazi tahmini sayılar söylüyorsun ve ben senin sayılarına göre hesap yapar söylerim. 2. Türk traktörden yola çıktın 1milyon dedin bunu 40 değil 70 yılda yaptılar. Yüzde 40 ihracat diyorsun onu da baz alayım totalde 70 yılda 600000 iç piyasa yapar. 3. 40 yılı baz alalım. Her yıl 25000 dedin ,total 540000 çiftçi dedin oranlarsak yüzde 4.6 yapar. Senin verdiğin sayilara göre, Senin yüzde 20 git gide düşüyor. Her 100 çiftçinin 5 i Her yıl sıfır traktör alıyor. Yine aynı hesapla ortalama traktör ömrünü verimini saatini dikkate alırsak, tüm ciftciler 20 yılda 1 yeni traktör alıyor anlamına gelir. 5x20=100 Hocam 20 yılda 1 sıfır traktor almakta sıkıntı var mı? Ben senin soruna cevap vereceğim merak etme. Önce şunu bir hesaplayalim. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Tarımsal Destek Ödemelerinin 3'te 1'ini alıyoruz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt