PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Tarımsal Destek Ödemelerinin 3'te 1'ini alıyoruz.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ziyaretci32" data-source="post: 1424601" data-attributes="member: 78170"><p>Benim kimseye nefretim yok beyfendi o Trakyalılara hakaret savuran ben değilim. Şimdi olayı buna mı getirdin.</p><p></p><p>Benim dinsizlikle suçladın dediğin şahıs dinsizin teki burada kuranı kerime hamzanin uydurması diyen inançlı olamaz. </p><p></p><p>Bir Adıyamanlı PKK lı burada vatan hainiydi halende devam ediyor yani bunlar böyle yapıyorda ben söyleyince sana dokunuyorsa aynı maya ile yoğrulmuş gibi hissiyata kapılıyorum </p><p></p><p>Senin dediğini hatırlayan varsa söyle sin veya başkasına söylediğimi üstüne alınmış olabilir .</p><p></p><p>Burada ben vatan haini dinsiz kişilere bu şahıs böyle dedikçe sırf amaçları aynı olduğu için önemli olan insanlık denildi sahip çıkıldı.</p><p></p><p>Burada herkes kendisi de biliyor üstü örtülü yapılan hakaretleri ben yüzlerine açıkça vurunca hakaret etmiş olmuyorum kendilerinin yaptığını açıkça yüzüne vuruyorum. </p><p></p><p>Sana da hayırlı cumalar</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ziyaretci32, post: 1424601, member: 78170"] Benim kimseye nefretim yok beyfendi o Trakyalılara hakaret savuran ben değilim. Şimdi olayı buna mı getirdin. Benim dinsizlikle suçladın dediğin şahıs dinsizin teki burada kuranı kerime hamzanin uydurması diyen inançlı olamaz. Bir Adıyamanlı PKK lı burada vatan hainiydi halende devam ediyor yani bunlar böyle yapıyorda ben söyleyince sana dokunuyorsa aynı maya ile yoğrulmuş gibi hissiyata kapılıyorum Senin dediğini hatırlayan varsa söyle sin veya başkasına söylediğimi üstüne alınmış olabilir . Burada ben vatan haini dinsiz kişilere bu şahıs böyle dedikçe sırf amaçları aynı olduğu için önemli olan insanlık denildi sahip çıkıldı. Burada herkes kendisi de biliyor üstü örtülü yapılan hakaretleri ben yüzlerine açıkça vurunca hakaret etmiş olmuyorum kendilerinin yaptığını açıkça yüzüne vuruyorum. Sana da hayırlı cumalar [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Tarımsal Destek Ödemelerinin 3'te 1'ini alıyoruz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt