PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Tarımsal Destek Ödemelerinin 3'te 1'ini alıyoruz.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="OnurTDD" data-source="post: 1424628" data-attributes="member: 83157"><p>O niye yanlış yapsın. Adam 2020 yılı resmi rakamını söyledi. Ondan sonrada yorum yaptı, yaptığı yoruma göre de cevap verdim. Kendimce kafama göre değil mevcut sayilara göre yaptım ve hesapta hata yok. Siz verin doğru sayıları, ben hesaplarım da diyorum . 40 yılda ortalama yillik 25000 satis tüm markalar için dedi ve hesapladik. Başka rakamlar gelecekse ona göre de hesaplariz. Bak ben daha kendi fikrimi söylemiyorum. Önce sizinle , sizin bildiklerinize göre doğru hesapları yapalım diyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="OnurTDD, post: 1424628, member: 83157"] O niye yanlış yapsın. Adam 2020 yılı resmi rakamını söyledi. Ondan sonrada yorum yaptı, yaptığı yoruma göre de cevap verdim. Kendimce kafama göre değil mevcut sayilara göre yaptım ve hesapta hata yok. Siz verin doğru sayıları, ben hesaplarım da diyorum . 40 yılda ortalama yillik 25000 satis tüm markalar için dedi ve hesapladik. Başka rakamlar gelecekse ona göre de hesaplariz. Bak ben daha kendi fikrimi söylemiyorum. Önce sizinle , sizin bildiklerinize göre doğru hesapları yapalım diyorum. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Tarımsal Destek Ödemelerinin 3'te 1'ini alıyoruz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt