PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Tarımsal Destek Ödemelerinin 3'te 1'ini alıyoruz.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ziyaretci32" data-source="post: 1424649" data-attributes="member: 78170"><p>Sana laf anlatmak zaman israfı elimde veri yokmuş tuttun tek markanın sayısını Türkiye'nin tüm ciftçilerine pay ettin kendini hesap kabileyetinin olduğunu saniyorsun . Şimdide taştan taşa çalıyorsun ...</p><p>Peki senin dedenin zamaninda bu kadar müthiş dide niye satış rakamları şimdi daha fazla cevabın muhalif olman dan dolayı belli . Senin hesap kabileyetin bu kadar sana sayı veri olsa ne olur diyorum elinde veri yok diyorsun </p><p></p><p>Sen Mersin'in güney doğunun incisi olduğu Çorum'un ülke olduğunu inanıyorsun diyormuyum sana ama sen bana aynı sekil başka türlü söylüyorsun </p><p></p><p>Ben en ucuz benizin olduğuna inanıyorsam sende buna ozaman </p><p></p><p>Peki bu çiftçiler kazanmıyor da niye yatırım yapıyor ozaman bütün çiftçilerin hesap lama kabiliyeti yok.</p><p>Sayısal veri den önce mantık çalıştır</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ziyaretci32, post: 1424649, member: 78170"] Sana laf anlatmak zaman israfı elimde veri yokmuş tuttun tek markanın sayısını Türkiye'nin tüm ciftçilerine pay ettin kendini hesap kabileyetinin olduğunu saniyorsun . Şimdide taştan taşa çalıyorsun ... Peki senin dedenin zamaninda bu kadar müthiş dide niye satış rakamları şimdi daha fazla cevabın muhalif olman dan dolayı belli . Senin hesap kabileyetin bu kadar sana sayı veri olsa ne olur diyorum elinde veri yok diyorsun Sen Mersin'in güney doğunun incisi olduğu Çorum'un ülke olduğunu inanıyorsun diyormuyum sana ama sen bana aynı sekil başka türlü söylüyorsun Ben en ucuz benizin olduğuna inanıyorsam sende buna ozaman Peki bu çiftçiler kazanmıyor da niye yatırım yapıyor ozaman bütün çiftçilerin hesap lama kabiliyeti yok. Sayısal veri den önce mantık çalıştır [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Tarımsal Destek Ödemelerinin 3'te 1'ini alıyoruz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt