PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Tarımsal Destek Ödemelerinin 3'te 1'ini alıyoruz.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="marican22" data-source="post: 1424667" data-attributes="member: 3412"><p>Onada saygı duyarım hocam. </p><p>Sunu soyleyim bende antalyadan evliyim. Edirne Keşanlıyım. 2013 senesinde evlendim. Ahirda 70 80 tane buyukbas vardi. Babam Antalyaya benim düğünüme gelemedi. Okuluma mezuniyete gelemedi. Okuluda dugunude kilosunca altin olsa gözümde değil. Sonra noldu o olsun bu olsun onu yapalım birakacaz bunu yapalim azaltacaz 200 koyun yapip keyfimize bakacaz derken 51 yaşında babam öldü. </p><p>Hayat kısa. Çoluk çocuğa ornek olalim. Ufukları acik olsun.</p><p>Antalyaya gitmeyin ama harputa gidin. Mardini gezin. </p><p>Size bi ornek vereyim. Sencer Solakoğlu ile tarlasinda karşılaştım arazide amacsizca gezerken 4 5 yili var. Inanilmaz mutevazi bir adam. Sohbet ettik anlatti gosterdi biseyler. Geldim iyi kotu uyguladik donumde en az 100 kg farkim oldu. Maliyetimde azaldi. Varsin alkiniz koyde evde tqvukta biberde kalsın. Gözünüzün gördüğü yeter. Coluk cocugun mutlulugu yeter.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="marican22, post: 1424667, member: 3412"] Onada saygı duyarım hocam. Sunu soyleyim bende antalyadan evliyim. Edirne Keşanlıyım. 2013 senesinde evlendim. Ahirda 70 80 tane buyukbas vardi. Babam Antalyaya benim düğünüme gelemedi. Okuluma mezuniyete gelemedi. Okuluda dugunude kilosunca altin olsa gözümde değil. Sonra noldu o olsun bu olsun onu yapalım birakacaz bunu yapalim azaltacaz 200 koyun yapip keyfimize bakacaz derken 51 yaşında babam öldü. Hayat kısa. Çoluk çocuğa ornek olalim. Ufukları acik olsun. Antalyaya gitmeyin ama harputa gidin. Mardini gezin. Size bi ornek vereyim. Sencer Solakoğlu ile tarlasinda karşılaştım arazide amacsizca gezerken 4 5 yili var. Inanilmaz mutevazi bir adam. Sohbet ettik anlatti gosterdi biseyler. Geldim iyi kotu uyguladik donumde en az 100 kg farkim oldu. Maliyetimde azaldi. Varsin alkiniz koyde evde tqvukta biberde kalsın. Gözünüzün gördüğü yeter. Coluk cocugun mutlulugu yeter. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Tarımsal Destek Ödemelerinin 3'te 1'ini alıyoruz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt