PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Tarla alırken nelere dikkat etmeliyim ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="umut006" data-source="post: 1283371" data-attributes="member: 82722"><p>abi benimde merak ettiğim konu bu aslında bakıyorum bazı yerlerde tarla dönümü 1500 lira bazı ları 4000 bazıları ise 30000 istiyor . Yani sonuçta ne kadar fazla yerin olursa o kadar iyi değil mi mantıklı düşündüğünde. Bu konuyu henüz anlayabilmiş değilim doğrusu. Verimli tarım yapılırsa iyi paralar kazanılabileceğini düşünüyorum. </p><p>yani aslında sormak istediğim başka bir soru ; dönümü 30 000 e alınan tarla dönümü 3000 e alınan tarlaya göre 10 kat fazla kazanç sağlıyormu yada en azından 5 kat fazla kazanç getiriyor mu ?</p><p>bu fiyat farkı nereden kaynaklanıyor ?</p><p>Birde aynı bölgede birisi dönümüne 5000 isterken 3 km öt5esinde başka birisi dönümüne 3000 istiyor. Bu tamamen satıcı değerlendi,rmesimi yoksa verimlilikte çok fark gösterir mi acaba ?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="umut006, post: 1283371, member: 82722"] abi benimde merak ettiğim konu bu aslında bakıyorum bazı yerlerde tarla dönümü 1500 lira bazı ları 4000 bazıları ise 30000 istiyor . Yani sonuçta ne kadar fazla yerin olursa o kadar iyi değil mi mantıklı düşündüğünde. Bu konuyu henüz anlayabilmiş değilim doğrusu. Verimli tarım yapılırsa iyi paralar kazanılabileceğini düşünüyorum. yani aslında sormak istediğim başka bir soru ; dönümü 30 000 e alınan tarla dönümü 3000 e alınan tarlaya göre 10 kat fazla kazanç sağlıyormu yada en azından 5 kat fazla kazanç getiriyor mu ? bu fiyat farkı nereden kaynaklanıyor ? Birde aynı bölgede birisi dönümüne 5000 isterken 3 km öt5esinde başka birisi dönümüne 3000 istiyor. Bu tamamen satıcı değerlendi,rmesimi yoksa verimlilikte çok fark gösterir mi acaba ? [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Tarla alırken nelere dikkat etmeliyim ?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt