tarladaki direkle hıtachinin restleşmesi :)

Ynt: tarladaki direkle hıtachinin restleşmesi :)

helal olsun abi  alk-*s  *098*-
paylaşım için teşekkürler. +rep...

ama 24 saat beklemeliymişim :D

tarladakı dıregın sırrı :D simdi cok uzun zaman oldu elkt gelelı dıkılelı snra kestıler tellerını falan caldılar surerken falan zorluk oluyor dılekce verıp aldırttık bu yılkı pancar yerı burası

emeğine sağlık ağır abi.bizde çok şükür direk yok ama tarlanın bitanesi full ağaç.onlarda çalı tarzı.arasından geçerken kafamızı gözümü kaçırıyoruz :) kaportaya olan oluyo zaten :D

_FaTıH_ link=topic=18178.msg162671#msg162671 date=1236522342' Alıntı:
emeğine sağlık ağır abi.bizde çok şükür direk yok ama tarlanın bitanesi full ağaç.onlarda çalı tarzı.arasından geçerken kafamızı gözümü kaçırıyoruz :) kaportaya olan oluyo zaten :D
sende söktür onları fatih:)
emeğine sağlık ağır abi

bekoluk işe benzemiyor ama operatör iyimiş direği üstüne devirse işi baya zor olurdu paylaşımın için teşekkürler

hasan hıtachi ' ye ne gerek vardı cağırsaydın beni TL100A ile kökünden sündürürdüm direği.. ??*-s ;D ;D ;D ;D

sizin oralarda elektrik telinimi çalıyorlar ,şaşırdık bizde ben yeni tel alıyorum adamlar çalıyor ,tarla köyün dışında biyer takipde edmiyoruz ,2sene önce çaldılar geçen sene 1 milyar verdim yeni tel aldım yine çaldılar.Şaşırdık valla adam trafoyu soymuş bu milletten korkulour kardeşim

Emeklerine sağlık. Sende artık bekolarla takılmaya başladın, bıraktın traktörü falan. Tarlayı da bunlarla sürmeye kalkarsan şaşırmam. :)

gökoğlu link=topic=18178.msg162819#msg162819 date=1236552923' Alıntı:
hasan hıtachi ' ye ne gerek vardı cağırsaydın beni TL100A ile kökünden sündürürdüm direği.. ??*-s ;D ;D ;D ;D
kafa kurcalayıcı bır yorum :S :S :S :S olurmu dersın güvenıyormusun senın mavı hıtachıye ;D ;D ;D