biz sadece sezonluk yapıyoruzabi ben ufak çaplı bır esnafım gerçektennn bazen böyle görundugu gıbı değil para kazanmak o kadar zor kı örnek veriyorum patates köylüden 60 kuruşa alındı buraya getirdık 40 kiloyu 45 tl ye vermeyi denedik tutmadı 40 tl ye verdık bu bırde veresıye çok nadir 45 oldu bazen gelelım masraflara kendı kamyonumuz olmasına rağmen 10 kuruş rahat naklıye bındı hadı tüm masraf diyelim birde burda sokak sokak gezdım yıl boyunca benım sattıgım patates 600 torba daha bır çok da soğaan yıl sonu butun parayı topladım bana kalan para yedı bın tl oda bız 25 senedir bu işi yapıyoruz torba torba satıyoruz müsterimiz var ıkı adamla akşama kadar gezıyon ıkı ayda paranı zor alıyon BAŞKASI BU PATATESİDE satamaz haa benim amcam var o çok fazla satıyor ama dedim ya biz bu işte bulundugumuz ilde bır numarayız gerçekten aRTIK para zor kazanılıyor ama marketler gercekten yuksek satıyor kira var işçilik var ama yınede pahalı satıyor meyveyi felan ama vatandaşda marketten çok seçiyor ama bazı ürünler hem çok satılıyor hem israf olmuyor öyle ürünlerden parayı götürüyorlar
tam da burada çok önemli olan bırşey var gunde kaç kılo satabılırsın ve yanında diğer hangı ürünleri satıyorsunuzbugün ankara halinden 80 kuruşa çıkma mersin portakalı aldım satış fiyatım 1 lira
Sizin bi kamyonun ankaradan ankaraya kaça geldiğindeb haberiniz yok galiba