PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Tarlanin izinsiz ekilmesi hakkinda
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Hüseyin 58 58" data-source="post: 1342443" data-attributes="member: 82637"><p>Tarla sizin olduğu sürece başkasının ekmesi hoş bir olay değil </p><p>Benim de 17 dönümlük tarlama 10 kez ekmeyin kardeşim bozarım ürünü ben tarlamda ay çekirdeği istemiyorum dememe rağmen dinlemedi aycekirdegi eken arkadaş parasını veririm anlaşırız demiş aklından demekki ekmiş yarısını tarlayı pulluk la sürmek için gittim tarlanin yarısı ekili tükürdüğümü yalamam bozdum tarlayı yazık oldu belki ama mal sahibinin lafını önemsemeyen adamın bende ektiğini önemsemem </p><p>Sizin durum biraz farklı yıllardır ekmediginiz için yani bir nevi sahip çıkilmamis eken kişi ile uygun bir dille konuşulup anlaşılabilir karşıdakinin üslubuna göre kanun nizam var bulunur bir çaresi tartışma boyutuna getirmekte iyi değil</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hüseyin 58 58, post: 1342443, member: 82637"] Tarla sizin olduğu sürece başkasının ekmesi hoş bir olay değil Benim de 17 dönümlük tarlama 10 kez ekmeyin kardeşim bozarım ürünü ben tarlamda ay çekirdeği istemiyorum dememe rağmen dinlemedi aycekirdegi eken arkadaş parasını veririm anlaşırız demiş aklından demekki ekmiş yarısını tarlayı pulluk la sürmek için gittim tarlanin yarısı ekili tükürdüğümü yalamam bozdum tarlayı yazık oldu belki ama mal sahibinin lafını önemsemeyen adamın bende ektiğini önemsemem Sizin durum biraz farklı yıllardır ekmediginiz için yani bir nevi sahip çıkilmamis eken kişi ile uygun bir dille konuşulup anlaşılabilir karşıdakinin üslubuna göre kanun nizam var bulunur bir çaresi tartışma boyutuna getirmekte iyi değil [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Tarlanin izinsiz ekilmesi hakkinda
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt