PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Arpa
Tarlaya boru ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="mertmka" data-source="post: 1248812" data-attributes="member: 81313"><p>Abilerim ben hayvanciyim baba memur ben universite mezunu. 5 yilda borc harc 60 malla basladik kurus bugazimizdan gecmedi cabaladik her sene 60 i 90 150 300 500 derken en son 1000 kadar yaptik koyunu </p><p></p><p>Simdide tarlaya soyunduk meradan 700 800 donum (donum=1000m2) yer tuttuk. Bunun 500 une yonca gerisi 30 40 donum misir kalanda yulaf la arpa.</p><p></p><p>Nse simdi baharin arpayi ekip temmuzda bicip surup das makinesiniyle ayiklayip yoncayi ekecem</p><p></p><p>Dedigim gibi babada yok dede de yok kendi bilek gucumz 5 kurus parasiz girdik son paramla tarlayi kiraladim</p><p></p><p>Nse bu araziye 75 lik kac boru gider bide her fiskiye yanina 2.1 sprink takacam siprink haric su kadar boru gider gibisunden hesap cikartacak varmi ??</p><p></p><p>BIDE KAC DONUMU KAC fiskiye sulardaha cevabini bulamadim ? ( 6 saatte)</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mertmka, post: 1248812, member: 81313"] Abilerim ben hayvanciyim baba memur ben universite mezunu. 5 yilda borc harc 60 malla basladik kurus bugazimizdan gecmedi cabaladik her sene 60 i 90 150 300 500 derken en son 1000 kadar yaptik koyunu Simdide tarlaya soyunduk meradan 700 800 donum (donum=1000m2) yer tuttuk. Bunun 500 une yonca gerisi 30 40 donum misir kalanda yulaf la arpa. Nse simdi baharin arpayi ekip temmuzda bicip surup das makinesiniyle ayiklayip yoncayi ekecem Dedigim gibi babada yok dede de yok kendi bilek gucumz 5 kurus parasiz girdik son paramla tarlayi kiraladim Nse bu araziye 75 lik kac boru gider bide her fiskiye yanina 2.1 sprink takacam siprink haric su kadar boru gider gibisunden hesap cikartacak varmi ?? BIDE KAC DONUMU KAC fiskiye sulardaha cevabini bulamadim ? ( 6 saatte) [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Arpa
Tarlaya boru ?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt